Χάσι: «Ίσως ο πρόεδρος κάνει μια μεταγραφή έκπληξη»

Χάσι: «Ίσως ο πρόεδρος κάνει μια μεταγραφή έκπληξη»

Ο Μπέσνικ Χάσι υποστήριξε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ πιθανό να κάνει μια μεταγραφή έκπληξη, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού προανήγγειλε και αποχωρήσεις!

Χάσι

Αποχωρήσεις και ίσως αφίξεις προανήγγειλε ο Μπέσνικ Χάσι. Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως μετά τη διακοπή ορισμένοι παίκτες θα φύγουν από το ρόστερ, ενώ ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πιθανό να κάνει μια μεταγραφή έκπληξη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάσι στην συνέντευξη Τύπου

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία:

«Το πιο σημαντικό για εμάς εδώ σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς. Γιατί πάντα μετά από Ευρώπη είναι δύσκολα. Σήμερα το δυσκολέψαμε και εμείς με τον ρυθμό που δεν είχαμε στο παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα γκολ με ένα πέναλτι και ίσως να αξίζαμε και ένα πέναλτι ακόμα. Είχαμε μία αποβολή που πληροφορούμαστε ότι δεν ήταν. Στο β’ μέρος πήγαμε καλύτερα, Παρόλα αυτά θα έπρεπε θα είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα».

> Νέα σενάρια για Μιραλάς και Ολυμπιακό! 

Για τις μεταγραφές και το ρόστερ:

«Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σσ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Με 32 παίκτες συν 4 τερματοφύλακες. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιος ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0