Άμεσα οι εξελίξεις με Φινμπόγκασον

Άμεσα οι εξελίξεις με Φινμπόγκασον

Σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση της Χέρενφεν βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όσον αφορά την περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Alfred-Finnbogason-SC-Heerenveen-v-Vitesse-TH62lfsQSTKl

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ισλανδό «μπομπέρ», ο οποίος την τελευταία 2ετία έχει σημειώσει 53 τέρματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του δεν έχουν φτάσει σε κάποιο επιθυμητό σημείο.

Οι Πειραιώτες, έχοντας ένα σημαντικό… χαρτί στα χέρια τους, τη συμφωνία με τον Ισλανδό, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Champions League όπως είναι ο Θρύλος, τηρούν στάση αναμονής και… πίεσης, γνωρίζοντας πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει φτάσει στα γραφεί των Ολλανδών πρόταση από άλλο σύλλογο για τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, θεωρούν πως όσο περνούν οι ημέρες, θα καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις της Χέρενφεν και θα κάνει δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού και ο «Φινμπό» θα… πιάσει Λιμάνι! Οι εξελίξεις λοιπόν στο θέμα Φινμπόγκασον θα είναι άμεσες και ενδέχεται να υπάρξουν νέα, ακόμα και μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/75147/amesa-oi-ekselikseis-me-finmpogkason/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0