Αλκόρτα: “Δεν μπορούσα να αφήσω τέτοια ευκαιρία”

Αλκόρτα: “Δεν μπορούσα να αφήσω τέτοια ευκαιρία”

Ο νέος βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, Ράφα Αλκόρτα εξηγεί ότι ο Ισπανός τεχνικός των “ερυθρολεύκων” και το πρεστίζ του συλλόγου ήταν οι λόγοι που αποδέχτηκε την πρόταση.

rafa alkorta

Ο Ράφα Αλκόρτα θα είναι ο νέος βοηθός του Μίτσελ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα “Mundo deportivo”, εξήγησε ότι ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, το πρεστίζ του συλλόγου αλλά και η γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέβαλλαν στο να αποδεχτεί αμέσως την πρόταση.

“Θα πάω στις 4 Ιουλίου. Θα καθίσουμε τέσσερις ημέρες και μετά θα πάμε για την προετοιμασία στην Αυστρία. Εαν δεν το έκανα τώρα, δεν θα το έκανα ποτέ.

Δεν θα μπορούσα να αφήσω μία πρόταση σαν και αυτή, γιατί εκτός από το ότι προέρχεται από έναν φίλο μου είναι επίσης από μία πολύ καλή ομάδα που είναι πρωταθλήτρια και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι στην πρώτη γραμμή σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσα να αφήσω τέτοια ευκαιρία να περάσει από μπροστά μου.”

Για τον Μίτσελ είπε: “Αυτο που με μαγεύει περισσότερο στον Μίτσελ είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδιαλέγεται με τους ποδοσφαιριστές και ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του και πιστέψτε με τον ξέρω πολύ καλά.

Έχουμε μια ιδέα παρόμοια για το ποδόσφαιρο και ήταν αυτό που έπεισε γιατί ξέρω πως θα δουλέψω μαζί του. Έχει επίσης πολύ καλούς ανθρώπους στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο τους οποίους γνωρίζω, έχω μιλήσει μαζί τoυς και αυτό με κάνει να είμαι ήσυχος.”

Για την γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: “Μίλησα και με τον Ερνέστο (Βαλβέρδε) και μου είπε ότι είναι πολύ καλή ομάδα με εκπληκτική οργάνωση, αθλητική δομή και πάρα πολύ όμορφο εργασιακό χώρο και κυρίως ότι είναι ένας σύλλογος που προετοιμάζεται πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα”

Για το τι περιμένει από την παρουσία του στην Ελλάδα:“Θα μάθω πολλά είναι σίγουρο και θα είναι  πολύ σημαντικό για το βιογραφικό μου όταν επιστρέψω στην Μπλιμπάο, δεν ξέρω πότε θα γίνει και αν γίνει θα είναι πολύ καλό”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0