Άλεξ: «Τιμητικό να με συνδέουν με τον Ολυμπιακό»

Άλεξ: «Τιμητικό να με συνδέουν με τον Ολυμπιακό»

Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δήλωσε ο Αλεξ Φρέιτας, ο οποίος δήλωσε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Βιτόρια Γκιμαράες.

FUTEBOL - Alex. Jogo Guimaraes - Braga, a contar para a 4 eliminatoria da Taca de Portugal, realizado no Estadio D. Afonso Henriques em Guimaraes. Domingo, 23 de Novembro. 2014. ( VITOR GARCEZ/ASF ).
FUTEBOL – Alex. Jogo Guimaraes – Braga, a contar para a 4 eliminatoria da Taca de Portugal, realizado no Estadio D. Afonso Henriques em Guimaraes. Domingo, 23 de Novembro. 2014. ( VITOR GARCEZ/ASF ).
Στις υποχρεώσεις του με τη Βιτόρια Γκιμαράες δήλωσε ο Αλεξ Φρέιτας, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για την απόκτησή του, καθώς αποτελεί τιμή για τον ίδιο «να με συνδέουν με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους».

«Αυτά που ξέρω είναι από τις εφημερίδες. Εμένα αυτό που με εμπνέει είναι η νίκη και το να πηγαίνει καλά η ομάδα μου. Τα άλλα αυτήν τη στιγμή δεν με απασχολούν. Είναι τιμητικό να με συνδέουν με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου», τόνισε ο 23χρονος άσος στην πατρίδα του και πρόσθεσε:

«Είναι ωραίο να ξέρεις πως είσαι στο στόχαστρο συλλόγων και πως σε εκτιμούν, όμως πρώτα θέλω να βοηθήσω τη Γκιμαράες να τελειώσουμε όσο πιο καλά γίνεται τη χρονιά και μετά θα κοιτάξω το μέλλον μου και το εάν θα πάρω ή όχι μεταγραφή. Ελπίζω η μεταγραφή μου να βοηθήσει την ομάδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0