Βαγγέλης Μαρινάκης : «Αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα»

«Αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα»

Την επιθυμία του η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να στελεχώνεται από όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τις Ακαδημίες εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

174957

Για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον του για την λειτουργία των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, έδωσε το «παρών» στους τελικούς του 3ου τουρνουά των Σχολών του Ολυμπιακού στο Ρέντη και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Βασική μας προτεραιότητα είναι αυτά τα παιδιά. Θέλουμε το φυτώριό μας να είναι ελληνικό και να δούμε σε λίγα χρόνια αυτά τα παιδιά να πρωταγωνιστούν στην ομάδα μας. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουν από πολύ μικρή ηλικία να αγωνίζονται τίμια. Είναι κάτι που θα τους βοηθήσει στη ζωή τους. Πρέπει να καταλάβουν ότι οφείλουν να βασίζονται στις δυνάμεις τους. Να δουλεύουν σκληρά και να ξέρουν ότι δεν θα τους χαριστεί κανείς! Όπως άρχισαν στον αθλητικό στίβο, δίνοντας τα πάντα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν, έτσι πρέπει να συνεχίσουν και στο υπόλοιπο της ζωής τους», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Εύχομαι ό,τι καλύτερο για αυτά τα παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια και να κάνουμε κάθε χρόνο και περισσότερα πράγματα. Σας χρειαζόμαστε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε εδώ, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με έργα. Και για τον Ολυμπιακό και για τον Πειραιά. Δύο μεγάλες αγάπες, το πάθος μας. Και κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο». 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και στους δημοσιογράφους οι οποίοι ήταν παρόντες στο Ρέντη για το τουρνούα…

«Πρέπει αυτά τα παιδιά να μάθουν να αγωνίζονται σκληρά, διότι αυτό θα τους βοηθήσει στη ζωή τους. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Μετά από σκληρή δουλειά βλέπουμε τα παιδιά μας να πρωταγωνιστούν και να συνεχίζουν να αγωνίζονται όσο πιο σκληρά γίνεται για να πετύχουν τους στόχους τους. Κάνει πολύ καλό και στην οικογένειά τους και στο σχολείο, αλλά στη ζωή τους για το μέλλον, το ότι έχουν μάθει -επαναλαμβάνω- να αγωνίζονται σκληρά. Να μην τους χαρίζεται κανείς και να προσπαθούν για το καλύτερο, τίμια. Είμαστε εκεί», τόνισε και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία κερδίζει πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος σε αυτή τη χώρα. Τα περισσότερα τμήματα, είτε μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, πρωταγωνιστούν, παίρνουν τίτλους. Αλλά εκτός από αυτό, αν δείτε τη δουλειά που γίνεται καθημερινά, από τους προπονητές, τους συνεργάτες τους, τα ίδια τα παιδιά, στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, στις Σχολές και τις Ακαδημίες, είναι λειτούργημα. Πρέπει να συνεχιστεί και να πετύχει!

Έχουμε μάθει, μέσα από τη σκληρή δουλειά, να πετυχαίνουμε όλους τους στόχους μας και να κερδίζουμε.
Τώρα το τελευταίο στοίχημα είναι ο Πειραιάς. Πρέπει να κάνουμε πράγματα για τον Πειραιά, να ευαισθητοποιηθούμε και να τα κάνουμε άμεσα. Μπορούμε. Να μείνει για τα παιδιά του Πειραιά μία υποδομή που θα τους ακολουθεί για γενεές και γενεές. Είμαστε εκεί για να το πράξουμε, το συντομότερο δυνατόν»
, κατέληξε.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι Σχολές του Ρέντη, του Καραϊσκάκη, του Αλίμου, του Ελαιώνα, των Σεπολίων, του Χαλανδρίου, της Βάρης, της Θεσσαλονίκης. Στους τελικούς ο Ταύρος νίκησε 5-2 τον Ελαιώνα και ο Άλιμος 3-0 τον Ταύρο και τερμάτισε πρώτος!

Το «παρών» έδωσαν οι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ: κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ, κ. Γιώργος Παύλου, η κα. Ειρήνη Νταϊφά, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κα, Κατερίνα Μυλωνά, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπάς.

Τον όμιλο Fortnhet-Nova, χορηγού της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακό, εκπροσώπησε ο κ. Αλέξης Καναβός. Παρών ήταν και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα!

Πρώτος σκόρερ στις ηλικίες 2005-06 αναδείχθηκε ο νεαρός Διαμαντόπουλος από τον Ελαιώνα! Ο Κιόρι από τον Ταύρο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στις ηλικίες 2003-04, ενώ MVP των ηλικιών 2005-06 ήταν ο Παναγιώτης Ράντης από τα Σεπόλια! MVP των ηλικιών 2003-04 ήταν ο Γιώρος Τσιλιβάκος από τον Ταύρο!

Βραβεία fair play πήραν οι σχολές Καραϊσκάκη και Σεπολίων, από τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ενώ ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, βράβευσε τις δύο πρώτες ομάδες του τουρνουά, τον Άλιμο και τον Ταύρο!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0