«Προτεραιότητα τα παιδιά και ο αθλητισμός»

«Προτεραιότητα τα παιδιά και ο αθλητισμός»

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά και μίλησε για τον ρόλο του αθλητισμού στη ζωή των παιδιών!

mitropoli6

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, τους οποίους επισκέφτηκε μαζί με τον αρχηγό του Θρύλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Αντώνη Νικοπολίδη. Τον κ. Μαρινάκη καλωσόρισε ο Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Κωνσταντίνος Παπαναγιωτόπουλος και οι μικροί μαθητές του δώρισαν έναν πίνακα που παραπέμπει στη θάλασσα και τη ναυτιλία. Στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με τον Ολυμπιακό, τον Πειραιά και τον λαό του!

Ο κ. Μαρινάκης μοίρασε δώρα και μπάλες στα παιδιά και μίλησε για τη ρόλο του αθλητισμού, ιδιαίτερα σημαντικό στη διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών. Ο Ολυμπιακός είναι τα παιδιά του, το μέλλον αυτής της ομάδας είναι τα παιδιά του και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει, όπως έδινε πάντοτε, ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή διαπαιδαγώγησή τους, κάτι που φαίνεται διαρκώς και από τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, αλλά και σε όλες τις Σχολές του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Σε αυτό στάθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, στη δήλωση την οποία έκανε.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να χαιρετήσω όλους εσάς που βρίσκεστε μαζί μας σήμερα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί βλέπω κοντά μας πάρα πολλά παιδιά. Για εμάς, σε οτιδήποτε κάνουμε, προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά και ο αθλητισμός. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχει μια τεράστια κοινωνική προσφορά στον τόπο μας και ειδικότερα στον Πειραιά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού στα οποία η ομάδα μας πρωταγωνιστεί να υπάρξει ένα φυτώριο αθλητών από παιδιά του Πειραιά.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά του Πειραιά, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά μας να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον, να αφιερώνουν πολλές μέρες της ημέρας στον αθλητισμό, γεγονός που θα τους βοηθήσει σημαντικά στο μέλλον. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, προσφέρει σε πάρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, σχολεία και ιδρύματα, τόσο σε επίπεδο οικονομικής βοήθειας όσο και με υλικό. Έχουμε δημιουργήσει εγκαταστάσεις για να μπορούν τα παιδιά του Πειραιά να αθλούνται.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα εδώ σήμερα και βλέπω την πολύ καλή δουλειά που κάνουν γονείς και εκπαιδευτικοί. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε για να μπορέσετε να βοηθήσετε τα παιδιά να πάρουν καλό δρόμο στη ζωή τους.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Πειραιά και τα σύνορα της Ελλάδας με ένα μοντέλο διοίκησης το οποίο τον βοηθάει μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο να πηγαίνει ψηλά. Θέλουμε αυτό το μοντέλο να το επεκτείνουμε με την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τους τελευταίους μήνες και στον Πειραιά μας. Να κάνουμε τον Πειραιά μας Νικητή, να σταματήσουμε τη μιζέρια και την υποβάθμιση που βιώνει τα τελευταία χρόνια και να είμαστε όλοι οι Πειραιώτες περήφανοι.

Ο Πειραιάς είναι ένας ευλογημένος τόπος δίπλα στη θάλασσα με πολλές προοπτικές και πρέπει επιτέλους να γίνουν ορισμένα έργα και να μιλάμε λιγότερο. Τα έργα έχουν σημασία και όχι τα λόγια. Είμαστε εδώ να το πράξουμε, θέλουμε όμως δίπλα μας όλους εσάς και αυτό το μήνυμα από στόμα σε στόμα να πάει παντού, σ’ όλες τις γειτονιές του Πειραιά για να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Χρειάζεται πολύ δουλειά όμως είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0