Οι δηλώσεις των Πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των Πρωταθλητών!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Πρωταθλητές στο olympiacos.org.

neoi olympiakou 2

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος σε επίπεδο Νέων μίλησαν μετά από την απονομή στο olympiacos.org για την κούπα που κατέκτησαν και έκαναν τις… αφιερώσεις τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μανώλης Σάλιακας: “Το κλειδί είναι το οικογενειακό κλίμα. Ο Ολυμπιακός ήταν σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Σε κάθε παιχνίδι δείχναμε την ανωτερότητα μας και ότι είμαστε μαθημένοι για τα δύσκολα. Πολλά μπράβο σ’ όλα τα παιδιά για την μαγική χρονιά. Στόχος τώρα το αήττητο. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρο να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό θέλω και εγώ. Θα δουλέψω και θα ιδρώσω για να τα καταφέρω. Αφιερώνω το Πρωτάθλημα στην οικογένεια μου και στους συμπαίκτες μου”.

Δήμος Χαντζάρας: “Είναι κάτι πολύ σπουδαίο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να κερδίζεις. Σίγουρα στην Ευρώπη θέλαμε και μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πετύχαμε πολλά διπλά, ανατροπές και αυτό έδειξε τι ομάδα είμαστε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου”.

Μιχάλης Ηλιάδης: “Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας βάλαμε στόχο το Πρωτάθλημα. Συνέχεια βάζαμε στόχους και δουλεύαμε για να τους πετύχουμε. Πετύχαμε πολλά και στην Ευρώπη και πιστεύω από καθαρά θέμα τύχης δεν προκριθήκαμε στους “8”. Όταν χάνεις στα πέναλτι έτσι είναι. Η ομάδα έδειξε πάρα πολλά και το σημαντικότερο ότι είναι μια δεμένη οικογένεια. Θέλω να αφιερώσω την κούπα στους συμπαίκτες μου και στον παππού μου που με βλέπει από ψηλά”.

Γιώργος Μανθάτης: “Η χρονιά είχε πολλές δυσκολίες. Πολλά παιδιά που είμαστε γεννημένα το 1997 είχαμε καθημερινά σχολείο, διάβασμα, προπόνηση και συνεχείς αγώνες. Αγώνες σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά δίνουν μια άλλη … γεύση στο Πρωτάθλημα. Μπράβο σ’ όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε με στόχο την διάκριση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και το καταφέραμε”.

Αντώνης Βατουσιάδης: “Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν το Πρωτάθλημα. Τα καταφέραμε. Δουλέψαμε πολύ και δείξαμε σ’ όλη την Ευρώπη τι μπορούμε να καταφέρουμε. Παίζοντας στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος και να δουλεύεις για να πετύχεις τους στόχους. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0