Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο (pics)

Φιλικό παιχνίδι και τιμές για τη Σχολή Σικάγο (pics)

Το βράδυ της Πέμπτης διεξήχθη φιλικό παιχνίδι στο «Star Club» της Βούλας, ανάμεσα στη Σχολή του Σικάγο και την αντίστοιχη του Ταύρου.

1437672

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας, τίμησε τη σχολή που ήρθε από τις ΗΠΑ, για να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Ο κ. Γλύκας, πριν τη φιλική αναμέτρηση, έβγαλε λόγο όπου καλωσόρισε τα παιδιά του Σικάγο και τόνισε: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι εδώ ενωμένη. Χάρις στον Πρόεδρο μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει όραμα για τα νέα παιδιά είμαστε απόψε εδώ για να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό μας. Του αξίζουν πολλά μπράβο.  Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου ο οποίος μας έχει αγκαλιάσει και τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο που είναι καθημερινά δίπλα μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός. Είναι τιμή μας που ταξιδέψατε από το Σικάγο και είστε εδώ μαζί μας».

Ο επικεφαλής της Σχολής Σικάγο, Γιάννης Κοσμάς, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη φιλοξενία και την οικογένεια του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός μας ενώνει. Ο Ολυμπιακός μας έφερε εδώ και χωρίς αυτόν τον τεράστιο σύλλογο αυτά τα παιδιά δεν θα ταξίδευαν στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σ’ αυτή την μεγάλη οικογένεια», ενώ μίλησε και ο κ. Κεραμίδας, επικεφαλής της Σχολής του Ταύρου: «Μπορεί να είστε πολύ μακριά από εμάς αλλά είστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και αυτό μας κάνει να σας νιώθουμε δίπλα μας».

Έπειτα ο κ. Γκαϊτατζής, έδωσε μία κούπα στον κ. Κοσμά εκ μέρους του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τον κ. Γλύκα να λέει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ολυμπιακού βραβεύει τα νιάτα και το μέλλον του Ολυμπιακού μας».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο προέδρος του «Star Club»  και παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, κ. Γεωργουδάκης, ο οποίος τίμησε εκ μέρους του κέντρου, τη σχολή του Σικάγο, παραδίδοντας κύπελλο στον αρχιπροπονητή της σχολής κ. Μιρτσέκη.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν, με τον κ. Γλύκα να δίνει τρόπαιο από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στον αρχηγό της Σχολής.

Ο κ. Κοσμάς τίμησε τη Σχολή Βούλας για την φιλοξενία και ο κ. Κεραμδάς, παρέδωσε πλακέτα στη σχολή του Σικάγο.

Για την ιστορία, αν και η Σχολή Ταύρου προηγήθηκε στο 1′, η Σχολή Σικάγο κέρδισε τελικά με 3-2! Για την Σχολή Σικάγο σκόραραν οι Καρντένας (2), Σάντσεζ Τζόελ και για την Σχολή Ταύρου ο Χαλεπλιάν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σχολή Σικάγο (Ντάνοβατς): Μπάντερτσερ, Γκέιμπ, Κοντρέρας, Κρουζ, Ορτίζ, Ντε Αουίλα, Μίτσελ, Γκόμεζ, Σάντσεζ, Γουντγουόρελ, Σάντεζ, Κοντρέρας, Χερντάντεζ, Βούρης, Μπάργκας, Αρεκίνγκα, Πραχ, Καρντένας, Λιεβάνο.

Σχολή Ταύρου (Πολυκανδριώτης-Ρούσσαλης): Κανελλόπουλος, Νάρους, Αθανασόπουλος, Σαμπάνης, Ρηνάκης, Γκινάι, Μύτη, Χαλεπλιάν, Πετριτάι, Τσάτσης, Θωμάι, Θεμελάκης, Κουμάρ, Κουτσόπουλος,Σύλλα, Ιωσηφέλης, Γιαννούλης.

Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Κρεούζος ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια των μελών του Συνδέσμου Βετεράνων κ.κ Θεοδώρου, Τουλγέρογλου.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0