Συνάντηση με τους Βετεράνους

86218e99f40e939b9d4841ced2688ea2_L

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Βετεράνων στα γραφεία του «ερυθρόλευκου» συλλόγου και συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Πειραιώτες.

Πολλές φορές κατά το παρελθόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στηρίζει κάθε είδους φιλανθρωπικές δράσεις. Μεταξύ άλλων, στον τομέα αυτό δραστηριοποιείται ενεργά ο Σύνδεσμος Βετεράνων μας και η ΠΑΕ είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο Ολυμπιακός παραμένει οικογένεια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Γιάννης Βρέντζος, ο Γενικός Διευθυντής κος. Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας κος. Κώστας Καραπαπάς είχαν με τους κ.κ. Γιώργο Δαρίβα και Αντώνη Γλύκα, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων, μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Επί της τραπέζης τέθηκαν τα δύο σπουδαία φιλικά που θα δώσουν οι Βετεράνοι μέσα στον Οκτώβριο, με τους Βετεράνους του Μόντρεαλ (21/10) και με τη ΔΕΗ (28/10). Όχι μόνο αυτά, όμως. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλες τις δράσεις, τις οποίες προγραμματίζουν οι Βετεράνοι, με αποκορύφωμα τον δεύτερο ετήσιο «Αγώνα Αγάπης», ο οποίος θα διεξαχθεί ξανά προς την περίοδο των Χριστουγέννων και τη μεγάλη «Ερυθρόλευκη Αγκαλιά» η οποία είναι πάντα ανοικτή για όσους έχουν ανάγκη!

Στο Ρέντη και σήμερα

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν… καταλαβαίνουν από ξεκούραση. Στο Ρέντη βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Μασάντο, Σαλίνο, Μιγκέλ Τόρες, καθώς και οι Σέποβιτς, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βάις. Οι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν τα προγράμματα θεραπείας τους, ή έκαναν προπόνηση¸ αντίστοιχα. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.