Στην τετράδα οι Νέοι στο Ενέπεταλ

neoi

Οι Νέοι του Ολυμπιακού πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του “Spax Cup” που διεξάγεται στο Ενέπεταλ της Γερμανίας, αν και ηττήθηκαν με 2-0 από τη Σάλκε στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του 2ου γκρουπ.

Ο Μπερντ Στορκ έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου να αγωνιστούν και τα παιδιά που δεν είχαν παίξει στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ώστε να είναι όλοι έτοιμοι για τον ημιτελικό. Εκεί οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μποταφόγκο, σε ένα ματς το οποίο θα αρχίσει το πρωί της Δευτέρας (20/5) στις 09:30.

 

Κόντρα στη Σάλκε ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Βλάχος, Δημακάκος (20′ Καραγκούνης), Μπαντούνας, Φουκαράς (40′ Ιωαννίδης), Βουτσιώτης (26′ Γκίνο), Σωτηράκος, Ψυχογιός, Πασαλίδης, Δ. Σιώπης (33′ Λύρας), Γκούτσιος, Βέργος. Τα γκολ για τους Γερμανούς σημείωσαν οι Μποντενρόντερ (11′) και Μάιερ (42′).

 

Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ματς. Πραγματοποιήσαμε πολλές αλλαγές στο τρίτο ματς και δώσαμε ρυθμό στα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ. Δεν καταφέραμε να παίξουμε το ίδιο καλά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είμαστε στα ημιτελικά και αυτό μετράει. Στόχος μας είναι να πάρουμε και αυτό το τουρνουά και αύριο, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με την Μποταφόγκο, θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο“, δήλωσε στο olympiacos.org ο Βασίλης Καραγκούνης.

 

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Τβέντε νίκησε 1-0 την Ενέπεταλ και πέρασε στην τρίτη θέση.

 

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, η βαθμολογία του 2ου γκρουπ διαμορφώθηκε ως εξής:

 

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ

1. Σάλκε 3 7 6-1

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 6 5-2

3. Τβέντε 3 3 2-7

4. Ενέπεταλ 3 1 0-3

 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (20/5) διαμορφώνεται ως εξής:

 

09:30 * 1ος Ημιτελικός: Μποταφόγκο-Ολυμπιακός

10:35 * 2ος Ημιτελικός: Κολωνία-Σάλκε

 

11:40 * Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 7 και 8: Μπεσίκτας-Ενέπεταλ

12:45 * Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 5 και 6: Μπορούσια Ντόρτμουντ-Τβέντε

 

13:50 * Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 3 και 4: Οι ηττημένοι των δύο ημιτελικών

 

15:00 * Ο μεγάλος τελικός: Οι νικητές των δύο ημιτελικών

 

** Οι ώρες είναι τοπικές.

 

Πηγή: Redplanet.gr