Παρουσίασε την Κάρτα Φιλάθλου ο Ολυμπιακός

 

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την «Κάρτα Φιλάθλου» που θα πρέπει να έχουν οι οπαδοί του, ώστε να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Με φόντο τις 19 κούπες που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας του Πειραιά, έγινε η επίσημη παρουσίαση στην ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι με «παρώντες» τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τον πρόεδρό του, Μιχάλης Κουντούρης και τον γενικό γραμματέα, Γιάννης Δαλέζιος, οι οποίοι τόνισε την σπουδαιότητα απόκτησης της «Κάρτας Φιλάθλου».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, καθώς το νέο εγχείρημα του Ερασιτέχνη υλοποιείται με τη στήριξη της ΠΑΕ. Στόχος του Ερασιτέχνη είναι οι «Κάρτες Φιλάθλου» να φτάσουν αρχικά τις 25.000-30.000, αν και έχουν τεθεί στην κυκλοφορία εδώ και λίγο χρονικό διάστημα.

Παρόντες στο πάνελ ήταν η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο Νικόλας Δεληγιάννης και ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο έφορος και επανιδρυτής του τμήματος στίβου Τάκης Βεντίκος, με τον συνεργάτη του Νικόλα Ψαρομιχαλάκη.
Επίσης, η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος του ΤΑΑ Λευτέρης Χρυσοφάκης, οι προπονητές του βόλεϊ Δημήτρης Καζάζης και Γιάννης Νικολάκης, του πόλο Θοδωρής Βλάχος και Χάρης Παυλίδης, του πινγκ πονγκ και της πυγμαχίας Γιώργος Χριστοφοράκης και Λευτέρης Λειβάδης, ο αρχιπροπονητης της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο υπεύθυνος των ακαδημιών κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης.

Ακόμη, η κολυμβήτρια Μαριάννα Λυμπερτά, ο βολεϊμπολίστας Βασίλης Κουρνέτας, η βολεϊμπολίστρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η πολίστρια Αλκηστη Αβραμίδου, οι τιμ μάνατζερ Νίκος Μαντούβαλος, Άκης Λογοθέτης, Αλέκα Καλογερά, Νίκος Κατσιούρας και οι έφοροι ακαδημιών, Κώστας Γούρας, Τάσος Βουγίδης, Μανώλης Τσιρογιάννης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, δήλωσε: «Η κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού», αποτελεί ένα νέο εγχείρημα το οποίο θα μας βοηθήσει ώστε ο Ερασιτέχνης να παραμείνει δυνατός. Για εμένα αυτή η κάρτα είναι μία κάρτα όχι απλά φιλάθλου αλλά μία κάρτα Ολυμπιακής συνείδησης. Με αυτή την κάρτα δίνουμε τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να συμμετέχει με ένα πολύ μικρό οικονομικό αντίτιμο ώστε να παραμείνουμε δυνατοί και να διατηρήσουμε όλα τα τμήματα ενεργά.

Έχουμε εδώ μαζί μας και τους αθλητές γιατί για αυτούς πραγματοποιείται αυτή η προσπάθεια. Για τους αθλητές, για τους προπονητές μας και για τις ακαδημίες μας.

Το τονίζω ξανά ότι είναι μία κάρτα Ολυμπιακής συνείδησης. Αυτό σημαίνει, πως το να λέμε ότι είμαστε Ολυμπιακοί είναι πολύ απλό. Υπάρχουν εκατομμύρια Ολυμπιακοί αναφέρουμε όλοι μας. Πέντε εκατομμύρια λέει ο ένας, εφτά εκατομμύρια λέει ο άλλος, μαζί με το εξωτερικό.

Ξέρετε καλά ότι δεν έχει σημασία πόσοι Ολυμπιακοί είμαστε. Σημασία έχει πόσοι Ολυμπιακοί είμαστε ενεργοί. Ενεργοί οπαδοί είναι αυτοί που παίρνουν κάθε χρόνο το διαρκείας τους, που ανανεώνουν κάθε χρόνο τη συνδρομή μέλους του Ερασιτέχνη, και αυτοί είναι που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο οικονομικά για να είναι όλα τα τμήματα μας ενεργά και να κάνουν πρωταθλητισμό.

Επίσης, ενεργοί Ολυμπιακοί είναι όσοι γράφουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενεργοί Ολυμπιακοί είναι αυτοί που ψωνίζουν από τη μπουτίκ του Ολυμπιακού. Ενεργοί Ολυμπιακοί είναι αυτοί που αγοράζουν εισιτήριο για αγώνα οποιουδήποτε τμήματος του Ολυμπιακού. Όλοι αυτοί είναι οι ενεργοί Ολυμπιακοί. Τώρα δίνουμε τη δυνατότητα και στους υπόλοιπους Ολυμπιακού -που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο, που βρίσκονται στην επαρχία και στο εξωτερικό, που δεν μπορούν να είναι μέλη ή να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας- με το μικρό ετήσιο κόστος των 10 ευρώ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, να γίνουν ενεργοί Ολυμπιακοί. Όσοι περισσότεροι είναι οι ενεργοί Ολυμπιακοί τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα έχει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ολυμπιακός είναι ο ενεργός Ολυμπιακός. Καλούμε όλους να βοηθήσουν. Θα είναι μία τεράστια οικονομική ενίσχυση και θα πρέπει να γίνει συνήθεια για όλους μας να ανανεώνουμε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου την κάρτα μας «Φίλαθλος του Ολυμπιακού». Είτε βρισκόμαστε στην Ελλάδα, είτε βρισκόμαστε στην επαρχία και στο εξωτερικό. Η κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» μας κρατήσει δυνατούς για να συνεχίσουν οι ομάδες του Ερασιτέχνη να κατακτούν τίτλους. Πρέπει να επισημάνω ότι τα οικονομικά ενήμερα μέλη μας, τα οποία δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, θα τη λαμβάνουν δωρεάν. Με αυτό το εγχείρημα ο κόσμος στηρίζει τους αθλητές μας και τις αθλήτριές μας. Εμείς σήμερα είμαστε Διοίκηση, αύριο μπορεί να μην είμαστε. ΟΙ αθλητές είναι η συνέχεια και το μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».