Οριστικά στην Ιταλία το Final-4

Ακόμα δεν έχει γνωστή η ημερομηνία, στην οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Άστον Βίλα στην Αγγλία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του NextGen Series. Προφανώς, διότι εκκρεμεί ακόμα η όγδοη ομάδα που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες επτά για να συμπληρωθεί η οκτάδα του θεσμού.

 NextGen_Series_logo

Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη (7/3) πως το Final-4 της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Κόμο της Ιταλίας. Η ιταλική πόλη υπερίσχυσε των υποψηφιοτήτων του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι, ενώ το γήπεδο του Κόμο, “Τζουζέπε Σινιγκάλια”, έχει χωρητικότητα 7.500 θέσεων και βρίσκεται στις όχθες της λίμνης του Κόμο.

 

Ο εκ των διοργανωτών του NextGen Series, Τζάστιν Άντριους, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε υπερήφανοι που θα διοργανώσουμε την τελική φάση της διοργάνωσης στη λίμνη του Κόμο. Στην πόλη υπάρχει μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση και είμαστε ενθουσιασμένοι που ο σύλλογος είναι αφοσιωμένος στο τουρνουά και μας βοηθάει να διαμορφώσουμε αυτά τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου“.

 

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα μεταδοθεί παγκοσμίως από τα δίκτυα του Eurosport, του ΕSPN, του ESPN Asia και του SuperSport.

 

Συνοπτικά οι ημερομηνίες του Final-4 της διοργάνωσης:

 

Α’ Ημιτελικός: Παρασκευή 29 Μαρτίου, 18:30

 

Β’ Ημιτελικός: Παρασκευή 29 Μαρτίου, 21:00

 

Τελικός: Δευτέρα 1 Απριλίου, 19:00

 

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

 

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός

 

Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

Τσέλσι – Γιουβέντους ή Ρόζενμποργκ*

 

Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

 

*Ο αγώνας Γιουβέντους  – Ρόζενμποργκ είναι ο τελευταίος για τη φάση των “16” και θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (7/3, 21:30).