Ολυμπιακός Κ15 – Παναθηναϊκός Κ15 5-0

neoi

Σπουδαία νίκη, σε έκταση και σε τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε, πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, απέναντι σε εκείνη του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν των «πρασίνων» με το ευρύ 5-0 και παρέμειναν στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Μέχρι την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Ολυμπιακός δεν είχε κλειδώσει απλά τη νίκη. Είχε επιδείξει πλήρη ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου και προηγούνταν 4-0! Ο Γκλεγκλές αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού με τρία δικά του γκολ (στο 21’, στο 25’ και στο 29’) ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μέχρι το μισάωρο το σκορ σε τέτοια έκταση. Στο 27’ ο Αμπάρας είχε κάνει το 3-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Καπετζής, με ωραία προσπάθεια στο 65’.

Για τον Ολυμπιακος αγωνίστηκαν οι Σκαφίδας, Αμπάρας, Αλ. Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης (77’ Π. Παπαδόπουλος), Ασημάκης, Κωστανάσιος (54’ Καπετζής), Νικούλης (65’ Καραχάνας), Γκλεγκλές (70’ Τσιντώνης), Ξενιτίδης, Τσιπιρτίμης (78’ Λένας).

Πηγή:olympiacos.org