Έγραψαν ιστορία Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός

4211de75f882bdb8ad1b089e48cde9b7_L

Bραδύποροι (Βετεράνοι Ολυμπιακού) και Ταλαίπωροι (Βετεράνοι Προοδευτικής), όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, Μεγάλη Παρασκευή, έπαιξαν και φέτος και αυτός ήταν ο 52ος αγώνας.

Ένα παιχνίδι που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και λέγεται πως είναι η ιστορικότερη διοργάνωση στην Ελλάδα, μετά το Κύπελλο ολοκληρώθηκε με τους Βετεράνους της Προοδευτικής να επικρατούν με σκορ 4-3.

Τα γκολ για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Γκόγκιτς (9’, 28’) και Καλογερόπουλος (11’). Από την άλλη, η Προοδευτική σκόραρε με τους Αταγιάν (21’), Γούτη (52’), Δελακά (55’) και Θεολόγου (57’ πεν.).

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα, έγιναν βραβεύσεις και φυσικά, την τιμητική τους είχαν οι οικογένειες των Στέλιου Μπέση, Κώστα Μεσολογγίτη και Βασίλη Τερκεσίδη, στην μνήμη των οποίων έγινε και το παιχνίδι.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ (Βετεράνοι Προοδευτικής): Μακρυωνίτης, Χατζηαθανασίου, Ιωαννίδης, Χόρτσας, Βιδάλης, Τσεβρενίδης, Κουράσης, Σπετσαρίας, Καλούδης, Άννης, Τσέβρετζης, ενώ έπαιξαν και οι Λαμπαδάριος, Καθάριος, Δελακάς, Θεολόγου, Ντάγκας, Τζαμαλής, Ξανθόπουλος, Σιγάλας, Γούτης, Προβατάς, Γιδάκος, Λαμπρινός, Λιθόπουλος, Παπαμιχαήλ, Φουράκης, Μπέσης.

ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ (Βετεράνοι Ολυμπιακού): Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Λουτσιάνο, Μπονόβας, Πουρσανίδης, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αρζένης, Δαμιανίδης, Λάλας, Καλτσάς, Καλαμάρας, Καλίκας, Μπαρμπαρής, Γεωργουδάκης, Βαΐτσης, Κουμαριάς, Κτενάς, Παπαμιχαήλ, Μαργιόλης, Γκαβέζος, Γλύκας

πηγή: gavros.gr