Κοντά στις Σχολές της Κύπρου

926539

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στις 5 Σχολές που εντάσσονται στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, σε Αγία Νάπα, Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσσό και Πάφο. Πραγματοποίησε πολλαπλά ραντεβού με τους προπονητές των Σχολών, αλλά και με τους γονείς των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε αυτές. Οι νέες Σχολές στη Λευκωσία και τη Λάρνακα έχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις!

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι των Σχολών στην καθημερινότητά τους, η βελτίωση της ήδη εξαιρετικής λειτουργίας τους και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα. Ο κ. Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παιχνίδια των Ακαδημιών. Είδε, παράλληλα, τα 3 τμήματα Elite, στα οποία συγκεντρώνονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τις 5 Σχολές του συλλόγου μας στην Κύπρο!

Ο κ. Αμανατίδης παρακολούθησε από κοντά παίκτες υψηλού επιπέδου (ηλικιών 2001, 2002 και 2003), ενώ κάποια από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη κινήσει με τις επιδόσεις τους το ενδιαφέρον ομάδων από την Premier League.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0