Υποσχέσεις από τους νέους, χρειάζεται δουλειά και «δέσιμο»

Δύσκολες οι συνθήκες για να κάνει κάποιος ντεμπούτο, στο ματς με τη Λαμία.

Δύσκολος αγωνιστικός χώρος, δύσκολο ματς Κυπέλλου, απέναντι σε μία βελτιωμένη ομάδα, με τον Ολυμπιακό να παίζει με εντεκάδα, η οποία δεν είχε να επιδείξει ιδιαίτερη «χημεία» μεταξύ των παικτών. Ο Μπόμπι Αλέν έχει δίκιο, όταν έχεις τη ρεβάνς στην έδρα σου, το 0-0 είναι πρωτίστως ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά δεν είναι μόνο θετικό. Είναι και πονηρό… Δεχόμενος ένα γκολ στην έδρα σου, μπορεί όλα να πάνε… στράφι. Αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς το ξέρει καλά αυτό. Το έζησε πέρυσι στο πετσί του και μάλιστα μετά από ένα… 3-3 στη Λαμία. Όχι ένα… πονηρό 0-0.

Για τον Καφού και τον Μορ ήταν δύσκολο το σημερινό ντεμπούτο. Ο Πορτογάλος μέσος έπαιξε σε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση, δίπλα σε έναν παίκτη με τον οποίο δεν έχει κάνει παρά… ελάχιστες προπονήσεις. Τον Καμαρά. Δεν ήταν καθόλου κακός ο Καφού. Δεν είχε κάτι το τρομερό να επιδείξει, πέρα από τρομερή σοβαρότητα. Ο 28χρονος μέσος έκανε όλη τη δουλειά του αθόρυβα. Μοίραζε, έκοβε, πάσαρε, είχε συνολικά μία καλή παρουσία. Αλλά και, κατά βάση, αθόρυβη. Σημαντικό αυτό για έναν μέσο, σαν τον Καφού. Να κάνει τη δουλειά αθόρυβα.

Για τον Μορ τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Δύσκολο χορτάρι, δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Δεν είναι εύκολο να κάνει ένας τεχνίτης παίκτης, πολλά πράγματα, σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ο Μορ έχει πάρα πολλά να δώσει στον Θρύλο, όμως σε τέτοια γήπεδα θα πρέπει να προσέξει που επιλέγει να δώσει βαρύτητα. Στην τεχνική, ή στην απλότητα και την ουσία. Το πρώτο δεν αναιρεί το τρίτο, αλλά μπορεί να αναιρέσει το δεύτερο. Και χρειάζεται προσοχή, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον Μαρτίνς.

Ο Χασάν παλεύει και έχει να δώσει τα γκολ που γνωρίζουμε όλοι ότι μπορεί να δώσει. Θέλει και εκείνος χρόνο, με την υπόλοιπη ομάδα, για να βρει επακριβώς τα πατήματά του και να προσθέσει στα γκολ του Ελ Αραμπί. Ξέρει τον τρόπο…

Συνολικά, το συμπέρασμα είναι ένα: Δουλειά και «δέσιμο». Και οι νέοι, με όλες τις υποσχέσεις που άφησαν από το πρώτο τους ματς, μαζί, έχουν πολλά να δώσουν στον Θρύλο!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0