Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις στην Superleague!

Ο κύβος ερρίφθη. Ο ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, έκανε δεκτό το αίτημα της Λίγκας για να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις. Παράλληλα, άνοιξε και ο δρόμος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με τη διοργανώτρια να έχει τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα (18/05) για να …επικυρώσει τη σέντρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το αίτημα για ομαδικές προπονήσεις πέρασε από πάρα πολλές «ζυμώσεις» την τελευταία εβδομάδα. Διότι υπήρχαν πολλά στελέχη του ΕΟΔΥ και της Επιτροπής της ΓΓΑ που θεωρούσαν πως το διάστημα των δύο εβδομάδων από την έναρξη των ατομικών προπονήσεων στα προπονητικά κέντρα (05/05) ανά μικρά γκρουπ, ήταν πολύ μικρό. Και θα προτιμούσαν να πάει όλο το πρόγραμμα πίσω κατά μία εβδομάδα, προκειμένου να είναι ακόμη πιο «σίγουροι» για το «άνοιγμα» των ομαδικών προπονήσεων.

Η… επανεκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων θα είναι για τη Δευτέρα, επειδή, πάντα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα «κλείσει» το απόγευμα της Κυριακής (17/05), ωστόσο έπειτα από έναν τελευταίο κύκλο διαβουλεύσεων ανάμεσα στις υγειονομικές αρχές, αποφασίστηκε εντέλει να ενταχθεί σε αυτή την ΚΥΑ. Πάντως, και για τις ομαδικές προπονήσεις θα υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο υγείας.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0