Βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν σέβεστε τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο»!

Για ακόμη μία φορά η «εξυγίανση» ήρθε στο Καραϊσκάκη σε… αποστολή! Να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός! Ο Ισπανός ρέφερι διαμόρφωσε, με τη διαιτησία του, το αποτέλεσμα του αγώνα στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ, σε ένα… κακοπαιγμένο έργο, το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε αγωνιστική! Και δεν δείχνει… διατεθειμένο να σταματήσει!

Μετά το τέλος του ματς, ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε έντονη συνομιλία, με τον Χέρμπερτ Χούμπελς, υπεύθυνο της επιτροπής παρακολούθησης της διαιτησίας, της FIFA/UEFA, ο οποίος δεν ήταν μόνος του στο γήπεδο, αλλά συνοδευόταν, από άλλους αξιωματούχος της… εποπτείας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Το αφήνετε να γίνετε, δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα», είπε αρχικά ο κύριος Μαρινάκης, σε έντονο ύφος. «Είσαι ικανοποιημένος από την διαιτησία σήμερα; Τα είδες; Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους».

Ο κ. Χούμπελς κάποια στιγμή πήγε να… απαντήσει, λέγοντας «… ένα ματς ήταν», αλλά ο κ. Μαρινάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω! «Κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται, έχετε χάσει τον έλεγχο», είπε στον Χέρμπερτ Χούμπελς!

Όταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποχώρησε, η κα. Σουλούκου συνέχισε να συνομιλεί, σε έντονο ύφος, με τους αξιωματούχους των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0