«Βόμβα» μέσω Instagram… Κοιτάζει προς την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

«Βόμβα» μέσω Instagram… Κοιτάζει προς την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κέρκυρα φίλοι της ομάδας ζήτησαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εμπλακεί και με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Mε τον ηγέτη των “πρασίνων” στο μπάσκετ, να απαντάει αρχικά… θετικά.

«Βόμβα» μέσω Instagram έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας διαδικτυακά με φίλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, οπαδοί των πράσινων, μετά την ήττα στην έδρα της Κέρκυρας (1-0), άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από την τελευταία του φωτογραφία στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram και τον καλούσαν να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε, πως παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ατάκα του Γιαννακόπουλου όπως την ανάρτησε στο Instagram:
inner

Πλέον, μένει να φανεί πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ. Kαι αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί το ενδιαφέρον σε κάτι πιο χειροπιαστό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0