Βικτόρια Πλζεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0! Με τον 12ο παίχτη στο Φάληρο περνάει!!!

Ένας  Ολυμπιακός με πολλά πρόσωπα μέσα στο παιχνίδι, ήρθε 0-0 με την ποιο έτοιμη Πλζεν. Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να άνοιξη το σκορ με τον Μπουχαλάκη στο 79΄ λεπτό. Πλέον την τρίτη στο Φάληρο ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάει στον επόμενο γύρο. 

μ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Α μέρος.

Σκληρό παιχνίδι και από της δύο ομάδες, αλλά η ΠΛΖΕΝ είναι καλύτερη καθώς πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Και αυτό φάνηκε και ότι είναι ποιο έτοιμη σχεδόν από τον Ολυμπιακό. Που έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι σήμερα.

ο τραυματισμός του Αβρααμ αποσυντόνισε τον Ολυμπιακό, που δεν πάτησε καλά στο γήπεδο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό όπου ο Βαλμπουένα πάτησε περιοχή αλλά δεν βρήκε καλά το σουτ και πήγε άουτ.

Η ΠΛΖΕΝ είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 στο 38′ Ο Κόπιτς κάνει την ατομική προσπάθεια, πασάρει στον Τσεμάκ, το σουτ του οποίου διώχνει εντυπωσιακά ο Σα

Στο 45ο λεπτό εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Ολυμπιακός αδράνησε, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Σα και στη συνέχεια στην αγκαλιά του Πορτογάλου τερματοφύλακα.
Β μέρος
Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ξανά με τον Ολυμπιακό να είναι ακόμα πολύ αμυντικός
Στο 51′ Σέντρα από τα δεξιά, ο Σα δεν προλαβαίνει τη μπάλα, με τον Καγιάμπα να κάνει το σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ
Στο 56′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Βαλμπουενά αφήνει τη θέση του στον Καμαρά. Ο σχηματικός του  Ολυμπιακού αλλάζει ,  επαίξει με 4-3-3.
Στο 63′  ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ  από τα δεξιά,μετά από πολύ ώρα αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.
ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος στο γήπεδο και αυτό φάνηκε
Στο 76′ Τρομερό πλασέ του Μπουχαλάκη εκτός περιοχής, η μπάλα περνάει λίγο άουτ, Απο ωραία ενέργεια του Μασούρα.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και με τους καλούς Σα,Τσιμιγκά και Μποχα ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση την τρίτη στο Φάληρο.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0