Βασικός στόχος να φύγει αλώβητος

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει διαρκώς να βελτιώνεται, μαζί με την ομάδα του, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της τακτικής προσέγγισης των αγώνων. Το είδαμε και στο Πλζεν, το είδαμε και στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε εικόνα ομάδας δουλεμένης, με σχέδιο και όχι… ό,τι να ‘ναι!

Μπροστά υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση: Το ματς στην Κωνσταντινούπολη, την Τετάρτη. Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει κάτι θετικό εκεί και αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Η ομάδα του Μαρτίνς δεν πάει στην Πόλη για να κάνει… ηρωισμούς και «γιουρούσια». Αλλά δεν πάει και για να… κλέψει το «Χ». Πάει να κάνει το παιχνίδι του, με τακτική προσέγγιση, με υπομονή και με προσήλωση στον στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

Και η πρόκριση μπορεί να έρθει, με τη σειρά των δύο αγώνων να ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει καλά ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία και να είναι μετά… καβάλα στο άλογο, στην έδρα του. Με τον κόσμο του. Με τη δυναμική του γηπέδου του. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προσεγγίσει πολύ προσεκτικά το ματς της Τετάρτης. Στόχος του Πορτογάλου είναι να φέρει την πρόκριση στα μέτρα του Θρύλου. Στα μέτρα του… Καραϊσκάκη.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0