Τραγικοί, όπως τους περιμέναμε ήταν οι Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλος

Είδαμε αυτό που περιμέναμε στην Τούμπα από τον Παπαπέτρου (Αθηνών) που σφύριξε το παιχνίδι και από τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) που ήταν στο VAR. Ο πρώτος… τρέλανε τα στατιστικά και το… χρονόμετρο, ενώ ο δεύτερος έριχνε ξανά και ξανά… κάρβουνο στο VAR. Φάση έπρεπε να δει, σουβλάκια νόμισε ότι ψήνει!

Με δυο λόγια ήταν τραγικοί, όπως τους περιμέναμε. Το γράψαμε, άλλωστε, και την Κυριακή (7/6). Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι διαιτητές, φανταστείτε τους χειρότερους και δικαίωσαν τις FIFA, UEFA, οι οποίες επέβαλαν ξένους διαιτητές.

Από τον διεθνή Αθηναίο ρέφερι είδαμε μια διαιτησία που έδινε την εντύπωση ότι προστάτευε τον ΠΑΟΚ, στην αρχή με κάποια ανύπαρκτα φάουλ υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ παραλίγο να πάει το ματς μέχρι τα μεσάνυχτα, αφού έπρεπε να το λήξει στο 95′ και το έληξε στο 97′!

Επίσης, ο Παπαπέτρου «τρέλανε» μέχρι και τη στατιστική. Πως γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει κάνει 21 φάουλ και να βλέπει μόνο μια κίτρινη και ο Ολυμπιακός με 12 φάουλ να έχει πάρει τέσσερις κίτρινες κάρτες, άντε αφαιρέστε του Σα που ήταν για καθυστερήσεις. Και πάλι υπάρχει διαφορά!

Ο δε Σιδηρόπουλος είναι… παρόμοια περίπτωση! Τι έκανε στα τρία λεπτά μέχρι να αποφασίσει ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί στο 7′; Εφόσον ήταν τόσο δύσκολη φάση γιατί δεν φώναξε και τον Παπαπέτρου να τη δει από το γήπεδο; Είναι σίγουρο ότι υπήρχαν όλα τα ριπλέι της φάσης; Είναι σίγουρο ότι ο Πασχαλάκης δεν έχασε τη μπάλα, άρα θα υπήρχε λάθος, άρα δεν θα υπήρχε οφσάιντ;
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0