Τους ξεβράκωσε ο Φύσσας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέθεσε τις μεθόδους του Παναθηναϊκού μπροστά στο νέο αρχιδιαιτητή της Super League, Χιού Ντάλας, αλλά και τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων του Πρωταθλήματος.

212578

Στην πρώτη παρουσία του Χιού Ντάλας μπροστά στους εκπροσώπους των ομάδων της Super League, οι δύο εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος και Θοδωρής Γιαννίκος, εξέθεσαν τον Παναθηναϊκό και τις μεθόδους του, προβάλλοντας στην αίθουσα το τελευταίο βίντεο του φανταστικού περιοδικού, “Παράγκα και όραμα”, που χρησιμοποιήθηκε από τους πράσινους για να πιεστούν και να εκβιαστούν οι διαιτητές για μία ακόμα φορά..

Το βίντεο είχε αγγλικούς υπότιτλους προκειμένου να αντιληφθεί στο ακέραιο το περιεχόμενό του ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, που μετά την προβολή του βίντεο αρκέστηκε να δηλώσει πως “…δεν θέλω να κάνω σχόλιο δεν θέλω να δώσω καμία αξία σε κάτι τέτοιο“.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση αυτή των “ερυθρολεύκων”, με τον Τάκη Φύσσα να δηλώνει ότι: “Ως Παναθηναϊκός, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιου Ντάλας“.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο αναρωτιούνται πως γίνεται από την μια ο επίσημος Παναθηναϊκός να δηλώνει δια στόματος Φύσσα πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιού Ντάλας και από την άλλη να χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους (περιοδικά, βίντεο, εκπομπές, δηλώσεις δυσαρέσκειας και υπονοούμενα για την διαιτησία μετά από κάθε παιχνίδι) για να δυναμιτίζει το κλίμα με δήθεν διαιτητικές σκευωρίες εις βάρος του.

Οι Πειραιώτες θεωρούν πως ο Παναθηναϊκός εκτέθηκε στην όλη διαδικασία, καθώς επί της ουσίας δεν είχε να αντιπαρατάξει κανένα απολύτως χειροπιαστό πρόβλημα ή επιχείρημα και αρκέστηκε σε εικασίες και υποθετικές ερωτήσεις προς τον Σκωτσέζο αρχιδιαιτητή.

Στην εισήγησή του, ο Χιου Ντάλας υποστήριξε πως το ελληνικό Πρωτάθλημα βρίσκεται στα κορυφαία της Ευρώπης. Παράλληλα, επισήμανε πως το επίπεδο διαιτησίας είναι πολύ καλό και υποσχέθηκε ότι πρωταρχικός του σκοπός είναι να εξασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και το να μην υπάρχει πίεση στους διαιτητές.

Στη συνάντηση δεν ήταν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων της Superleague καθώς απουσίαζαν αυτοί των Λεβαδειακού, Πανιωνίου, Νίκης Βόλου, Κέρκυρας και Παναιτωλικού.

Aξίζει εξάλλου να επισημανθεί  ότι  εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών καταδίκασαν τη συγκεκριμένη δυσφημιστική πρακτική του ΣΚΑΙ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0