Το θέμα Ινσούα σε σωστή βάση

Όπως κάθε σοβαρός ποδοσφαιρικός σύλλογος οφείλει να κάνει, έτσι και ο Ολυμπιακός, πριν ανοιχτεί στις αγορές του εξωτερικού, για να αναζητήσει μεταγραφικούς στόχους, τσεκάρει την εγχώρια αγορά και σημειώνει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, από αυτή.

Στην ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει ήδη ορισμένους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει προσθέσει στη λίστα του. Ένας εξ αυτών είναι ο Ινσούα.

Ο Αργεντινός έχει δείξει καλά στοιχεία, αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό και στο λιμάνι τον «τσεκάρουν», αφού μένει και ελεύθερος, με αποτέλεσμα να είναι και πιο εύκολη μία διαπραγμάτευση. Ωστόσο, το θέμα, αυτή τη στιγμή, δεν πηγαίνει πιο πέρα από εκεί. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν άλλα θέματα που προέχουν και φυσικά, για τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να δώσει το ΟΚ ο προπονητής. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον Ινσούα και έχει εκφραστεί θετικά για εκείνον, ωστόσο τίποτα δεν είναι -αυτή τη στιγμή- προχωρημένο.

Ο Ινσούα, τη δεδομένη στιγμή, δεν προκρίνεται για αντικαταστάτης του Τσιμίκα, σε περίπτωση που εκείνος αποχωρούσε με μεταγραφή. Λογίζεται, ενδεχομένως, ως back up του Έλληνα αμυντικού, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο Κούτρης, παρότι τραυματίας. Η υπόθεση Ινσούα, εφόσον πάρει σάρκα και οστά, είναι ακόμη στην αρχή της.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0