Το μεγαλύτερό του παράσημο!

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο, αυτό δεν ήρθε, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 3-2.

Ένα αποτέλεσμα που άφησε μία πικρή γεύση στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας, κάτι το οποίο από μόνο του δείχνει πάρα πολλά.

Ο Θρύλος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία είναι ικανή να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμη και την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου των σχεδόν 1 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών ήταν εντυπωσιακή και σε όλους έμεινε στο τέλος ένα «παράπονο» ότι σίγουρα ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι περισσότερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ωστόσο, μόνο και μόνο αυτό το συναίσθημα φανερώνει το πόσο έχει μεγαλώσει ο Ολυμπιακός, πλέον, και στην Ευρώπη.

Η εικόνα των παικτών της Μπάγερν Μονάχου στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης αποτυπώνει και αυτή το πόσο δύσκολα έβαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στους «Βαυαρούς».

Το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθειά τους, με τον κόσμο να το αναγνωρίζει αυτό και να το δείχνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με το δυνατό χειροκρότημά του.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο παράσημο του Ολυμπιακού, ο οποίος χρόνο με το χρόνο παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος, μεγαλώνοντας διαρκώς το όνομά του στην Ευρώπη!

Πηγή gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0