Τι γίνεται με Εντουάρντο και Ξάντας!

Δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά και για τους οποίους έχει απολύτως θετική άποψη, οι Γουίλσον Εντουάρντο και Μπορούνο Ξάντας, έχει στο στόχαστρό του ο Θρύλος.

Αμφότεροι προέρχονται από την Μπράγκα και βρίσκονται στην… shortlist του Πορτογάλου τεχνικού. Ο πρώτος είναι 29χρονών και αγωνίζεται στην θέση του ακραίοι κυνηγού στην Μπράγκα, όπως και ο δεύτερος ο οποίος είναι 22 χρονών.

Ο Γουίλσον Εντουάρντο παίζει εδώ και πολλά χρόνια στην Μπράγκα και με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μένει ελεύθερος, με αποτέλεσμα να είναι και πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό να διαπραγματευτεί μαζί του ένα συμβόλαιο. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός από ακραίος παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, αν χρειαστεί. Αναζητά ένα καλό συμβόλαιο σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπράγκα.

Σε ό,τι αφορά τον Μπρούνο Ξάντας, προτιμά να παίζει δεξιά και να συγκλίνει. Είναι αριστεροπόδαρος και του αρέσει αυτή η κίνηση, προς το κέντρο, για να δημιουργεί ρήγματα, στην αντίπαλη άμυνα. Έπαιξε φέτος δανεικός στη Μαρίτιμο, όμως η Μπράγκα συζητά το να τον πάρει πίσω και να τον αξιοποιήσει. Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να μπει γερά στο κόλπο της απόκτησής του, βέβαια, όλα αλλάζουν. Ενδεχομένως η Μπράγκα θα ψηνόταν για πώληση ή και δανεισμό με οψιόν.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0