Θρύλος = Επίθεση… και ο Μίτσελ το ξέρει!

Θρύλος = Επίθεση… και ο Μίτσελ το ξέρει!

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει με μεγάλη προσοχή κάθε μεταγραφικό του στόχο, ώστε οι επιλογές των παικτών, να είναι ξεκάθαρες και όσο το δυνατόν πιο σίγουρες.

E27B11056002D9765DB52A33546C14EE

Είναι φανερό, τόσο από την περσινή εικόνα του Ολυμπιακού και τον τρόπο παιχνιδιού του, όσο και από τους ποδοσφαιριστές που έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο, πως ο Μίτσελ θέλει μια επιθετική ομάδα.

Παίκτες όπως οι Πουλίδο και Κασάμι (σ.σ οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους) έχουν την ικανότητα να δίνουν έναν διαφορετικό «τόνο» στην ομάδα, όσον αφορά την επιθετική λειτουργία αυτής.

Εξάλλου, ο Μίτσελ γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ταιριάζει στον Θρύλο. Για να είσαι προπονητής στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, πρέπει να έχεις την ίδια φιλοσοφία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Επίσης, ο Φινμπόγκασον, είναι ένας παίκτης περιοχής, κάτι που λείπει από τον Θρύλο και θα του δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Το σίγουρο είναι, πως ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ακόμα και στην Ευρώπη, θα παίζει επιθετικά, όπως έκανε και φέτος κόντρα σε μεγάλες ομάδες του ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Άλλωστε, είναι κάτι το οποίο θέλουν να βλέπουν και οι φίλοι του Θρύλου. Μια επιθετική ομάδα, που θα συνδυάζει ουσία και θέαμα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/75111/me-epithetikh-filosofia/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0