Θεοδωρίδης: «Μπορεί οι διαφορές να είναι μικρές»

Θεοδωρίδης: «Μπορεί οι διαφορές να είναι μικρές»

Την αισιοδοξία πως θα προκύψει συμφωνία ανάμεσα στο υφυπουργείο Αθλητισμού και τις UEFA και FIFA, εξέφρασε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.

ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ / 8ï ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÐÑÏÐÏÍÇÔÙÍ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ

Μικρές είναι οι διαφορές που έχουν προκύψει ανάμεσα στις UEFA και FIFA και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή.

«Είχαμε μία συζήτηση με τον Υφυπουργό και την Ομοσπονδία. Όπως είπε ο συνάδελφός μας. Το επόμενο δεκαήμερο θα επανέλθουμε με τα ερωτήματα που έχουμε πάνω στο νόμο. Αυτή η ομάδα εργασίας η τετραμελής έχει 40 μέρες μπροστά της για να κοιτάξει τι μπορεί να κάνει για τα θέματα που έχουν τεθεί πάντα προστατεύοντας το ΔΣ της ΕΠΟ. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό από τις τέσσερις πλευρές. Είμαι αισιόδοξος και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Για το που διαφωνεί στο νομοσχέδιο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Κάναμε μερικά σχόλια πάνω σε αυτό, μπορεί να είναι μικρές λεπτομέρειες κάποια πράγματα που θα αλλάξουν. Θα υπάρξουν τοποθετήσεις το επόμενο δεκαήμερο. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Είναι σαφέστερα πιο επείγον το τωρινό νομοσχέδιο από κάθε άλλο. Μπορεί να μπούμε σε άλλα θέματα τις επόμενες ημέρες. Μην με βάζετε να σχολιάσω δηλώσεις άλλων, εμείς είπαμε όπως και ο συνάδελφος από τη FIFA τα σχόλιά μας και τις προτάσεις μας. Μπορεί οι διαφορές να είναι μικρές. Θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA, Τιερί Ρεζνά, είπε: «Συζητήσαμε με τους συναδέλφους από την UEFA και με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και τον Υπουργό. Υπάρχουν προβλήματα και συζητήσαμε κυρίως για τη βία, τη διαιτησία και την ασφάλεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0