Θέλει να καθίσει στον πάγκο ο Μαρινάκης

Θέλει να καθίσει στον πάγκο ο Μαρινάκης

Αίτημα να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απ’ τον πάγκο του Ολυμπιακού κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την Αστυνομία -για την ώρα- να μην ανάβει το πράσινο φως για λόγους ασφαλείας.

160722

Από χθες ήταν γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Ωστόσο μέχρι και τώρα όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση απ’ τα μπουθ.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών, όμως, εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στον πάγκο των φιλοξενούμενων και να δει από εκεί το μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας. Ο κ. Μαρινάκης κατέθεσε το αίτημά του, το οποίο βρίσκεται υπό… επεξεργασία, με την Αστυνομία πάντως να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κι αυτό γιατί οι Αρχές θεωρούν (για προφανείς λόγους) πιο ασφαλές να καθίσει στο μπουθ, όπου και η περιφρούρηση θα είναι πιο ισχυρή και απόσταση θα υπάρχει απ’ τους οπαδούς του τριφυλλιού, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν «παρατράγουδα». Προσεχώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να μεταπείσουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0