Τέτοια βράδια θα μας γίνουν συνήθεια!!!

Αυτό που περάσαμε πριν 2 μέρες, και στα προκριματικά. Θα γίνουν συνήθεια για κάθε οπαδό μας.

Έχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες από το πολύ καλό αποτέλεσμα που φέραμε με την Τόττεναμ. Όπου ένα παιχνίδι που είναι 0-2 στο 30 ήρθε 2-2 και με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να μην μείνει στην ισοπαλία.

Στα παλαιοτέρα χρόνια θα ήταν χαμένο, και ο κόσμος θα απογοητευόταν. Με το πάθος που έβγαλε ο Ολυμπιακός, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, απέναντι στην Φιναλίστ του περσινού τελικού.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ομάδα και κόσμος είναι ΕΝΑ. Πλέον κανένας αντίπαλος δεν τρομάζει. Αυτό έδειξε ο Ολυμπιακός από τα προκριματικά, μέχρι τον πρώτο του αγώνα στους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει, ξέρει τι κάνει και δεν τον ενοχλεί κάνεις. Και ήταν ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα της νίκης μια μέρα πριν τον αγώνα. Και είναι και αυτός ο οποίος έχει διαμορφώσει όλο αυτό το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, για να βγαίνει αυτή η εικόνα στο γήπεδο.

Το επίπεδο του Ολυμπιακού ανέβηκε. Στον αγώνα με την Τότεναμ οι οπαδοί μας στεναχωρήθηκαν για τον λόγο ότι ο Ολυμπιακός δεν νίκησε. Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε και ο προπονητής τον Λοδρέζον.

Πλέον δεν θα έχουμε να θυμόμαστε αγώνες , και να νοσταλγούμε. Ο Ολυμπιακός αυτά τα χρόνια μας έχει κάνει να μιλάμε για πολλά πράγματα. Για μεγάλες νίκες που μόνο ο Ολυμπιακός προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κόσμος πορώνεται  ακόμα ποίο πολύ. και στο 30 που βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 ο κόσμος δεν σταμάτησε συνέχισε και ήρθε αυτό που ήρθε.

Τα χρόνια περνάνε κι έρχονται, και ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος που ανεβαίνει συνέχεια και δεν μένει σταθερός σε αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Πόρνη μπάλα, αν έμπαινε το δοκάρι του Γκερέρο, η ιστορία θα είχε γράψει αλλιώς.

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0