Τα τελευταία 780 για το Sold Out !

Τα τελευταία 780 για το Sold Out !

Για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το Final 4 της Μαδρίτης μίλησε ο Νίκος Λεπενιώτης.

karai

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε πως αυτή τη στιγμή έχει στα «χέρια» του 780 με 790 εισιτήρια και αυτοί που θα ικανοποιηθούν, θα είναι οι κάτοχοι των διαρκείας. Από εκεί και πέρα, μίλησε και για τις εκδηλώσεις που έχουν ετοιμαστεί ενόψει, καθώς η συμμετοχή της ομάδας στο Final 4 αποτελεί γιορτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport 24 Radio 103,3

Για τα εισιτήρια: «Φέτος είναι πολύ δύσκολο, καθώς εμείς ως Ολυμπιακός έχουμε μόλις 780 με 790 εισιτήρια. Αυτό το Final 4 είναι ειδικών συνθηκών, διότι είναι η πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια που συμμετέχει στην τετράδα η ομάδα της πόλης. Είναι σαν να γίνεται Final 4 στο «ΣΕΦ» και να συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Επίσης η Ευρωλίγκα, μετά το Final 4 στο Λονδίνο, ήθελε να πουλήσει τα εισιτήρια πολύ νωρίτερα και να μην περιμένει την τελευταία στιγμή τους Έλληνες και τους Ισραηλινούς να τα πάρουν, καθώς αν δεν προκριθούν αυτοί, θα υπάρχει πρόβλημα. Έτσι έμεναν λίγα εισιτήρια για κάθε ομάδα και το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν ότι προκρίθηκε τελευταίος, χρονικά, οπότε τα εισιτήρια της Μακάμπι τα πρόλαβαν οι Τούρκοι».

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του Ολυμπιακού: «Οι αιτήσεις είναι πολλαπλάσιες, οπότε μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα ικανοποιηθούν και φυσικά όχι όλοι. Προτεραιότητα θα έχουν οι παλιοί κάτοχοι και αυτοί που έχουν τα πιο ακριβά εισιτήρια. Παράλληλα, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι τα εισιτήρια είναι προσωποποιημένα. Θα εκδοθούν μόνο αν εμείς δώσουμε το όνομα και τα στοιχεία του κατόχου και κάποιος θα μπει στο γήπεδο μόνο αν το εισιτήριο γράφει το όνομά του. Για αυτό οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην προμηθεύονται εισιτήρια από αναξιόπιστες πηγές. Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο το «Marine Tours», που είναι χορηγός του συλλόγου και εμείς δεν έχουμε δώσει εισιτήρια σε άλλα πρακτορεία. Μόλις ολοκληρωθεί η κατανομή θα υπάρξει ανακοίνωση, ενώ οι… τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά».

Για τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από το σύλλογο μέχρι το Final 4: «Θα υπάρξει ακόμα μία σειρά από προϊόντα αφιερωμένη στη Μαδρίτη με θέμα «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» με μπλουζάκια, κούπες και άλλα πράγματα. Επίσης, θα γίνει μία εκδήλωση στο κατάστημα με παίκτες της ομάδας λίγες ημέρες πριν φύγει για Μαδρίτη, ενώ και οι αγώνες της διοργάνωσης θα μεταδοθούν σε γιγαντοοθόνη στο κατάστημα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0