Τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δημιουργήθηκαν από σήμερα (9/3) στο ΟΑΚΑ, με δίχτυα και κιγκλιδώματα, ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα την ημέρα του μεγάλου αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

OAKA

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα (9/3) στο Ολυμπιακό Στάδιο, τόσο εντός γηπέδου, όσο και στα πάρκινγκ, ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια στον αγώνα της Τετάρτης (11/3, 19:00).

Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν διάδρομοι με κιγκλιδώματα από τους χώρους στάθμευσης των πούλμαν που θα μεταφέρουν τους φιλάθλους της επαρχίας, μέχρι και την είσοδο στις κερκίδες

Εντός γηπέδου έχουν ήδη στηθεί τα σίδερα μπροστά από τα δύο πέταλα, πάνω στα οποία θα τοποθετηθεί αύριο το δίχτυ που θα προστατεύει τον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, βέβαια το ΟΑΚΑ θα είναι απόλυτα προστατευμένο από νωρίς το μεσημέρι την ημέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα στις 13.00 θα κλείσουν όλες οι είσοδοι του ΟΑΚΑ και πρόσβαση θα έχουν μόνο οι εργαζόμενοι και ο κόσμος θα έχει στα χέρια του εισιτήρια.

Σχετικά με την αστυνομία και τα security, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περισσότεροι από 600 υπάλληλοι ιδιωτικής ασφάλειας, 3.000 αστυνομικοί και πάνω από 22 διμοιρίες ΜΑΤ, ενώ οι λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν στην αυριανή (10/3) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Τέλος, οι φίλαθλοι για να εισέλθουν στο γήπεδο θα περνούν από τρεις ελέγχους εισιτηρίων, ώστε αυτοί που δεν έχουν στα χέρια τους το εισιτήριό τους να μην καταφέρνουν να φτάσουν κοντά στις θύρες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0