Στον αέρα ο Αναστασίου!

Στον αέρα ο Αναστασίου!

Επισφαλής, ίσως για πρώτη φορά, είναι η θέση του Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Προβληματισμός στις τάξεις της ΠΑΕ για την εικόνα στο ντέρμπι με ΑΕΚ, διαδοχικές επαφές Αλαφούζου.

ÁÍÁÓÔÁÓÉÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ ANASTASIOU PANATHINAIKOS - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ημέρα εξελίξεων είναι πιθανώς η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ αύξησε τον προβληματισμό, όχι μόνο γιατί οι «πράσινοι» έχουν πλέον απομακρυνθεί πάρα πολύ από το στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί αντί να παρουσιάζουν βελτίωση στην απόδοσή τους, εμφανίζονται στάσιμοι, αν όχι και χειρότεροι. Η υπομονή των φιλάθλων, που έδωσαν μεγάλη πίστωση χρόνου, αρχίζει να στερεύει, όπως διαπιστώθηκε και από τις έντονες αποδοκιμασίες κατά διοίκησης, προπονητή και παικτών μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η θέση του Γιάννη Αναστασίου ίσως για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του να είναι επισφαλής. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε χθες διαδοχικές επαφές με συνεργάτες του και αυτές θα συνεχιστούν σήμερα, ενώ αναμένεται να μιλήσει από κοντά τόσο με τον προπονητή, όσο και με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο για την κατάσταση στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν εξ αρχής ο πρώτος και μεγαλύτερος υποστηριχτής του Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο παρείχε απλόχερα εμπιστοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται πως πλέον κι εκείνος έχει τις αμφιβολίες του και παρότι αντιλαμβάνεται πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή. Η σταθερά προβληματική εικόνα της ομάδας και η στάση του κόσμου, που έχει στηρίξει πολύ την προσπάθεια που γίνεται αλλά χάνει πλέον την υπομονή του, έχουν αναγκάσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ να σκεφτεί σοβαρά για το θέμα του προπονητή.

Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα και όχι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που το Σάββατο υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

*Ο Τάσος Λαγός έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα εξεταστεί σήμερα για να φανεί αν προλαβαίνει το ματς με τον Ατρόμητο.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ston-aera-o-anastasiou/3119127

Share and Enjoy !

0Shares
0 0