Στην άκρη ο Ινσούα εφόσον φύγει ο Τσιμίκας!!!

Σύμφωνα με έρευνα που κάναμε ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί για την απόκτηση του Ινσούα αν φύγει ο Τσιμίκας, καθώς ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του, και ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολο να τον κρατήσει. Μεγάλο η συμμετοχή στην Ευρώπη που δίνει ο Ολυμπιακός. 

Γράφει ο Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα για αντί Τσιμίκας. Ο Ινσούα έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα αυτά  τα 3  χρόνια που βρίσκετε στον Παναθηναϊκό, και αυτό έκανε την περίπτωση του να απασχολήσει τους ερυθρόλευκους, όπου τους έχει βγει σε καλό να ψωνίζουν από την Ελλάδα. Μάλιστα ο Αργεντίνος είναι και σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. όπου μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. Μάλιστα ο Ινσούα θα σκεφτεί και της ευρωπαϊκές συμμετοχές τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League. Κάτι το όποιο δεν κατάφερε να ζήσει στους πράσινους. Καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει και αυτό το μπόνους.

Απόρριψη από ΠΑΟΚ Και Παναθηναϊκό…

Ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα είχε δείξει  ενδιαφέρον η περίπτωσή αλλά η υπόθεση  του μπαίνει στο συρτάρι και δύσκολα θα απασχολήσει εκ νέου. Είτε πωληθεί, είτε όχι ο Γιαννούλης ο Φερέιρα θέλει έναν διαφορετικό παίχτη στον δικέφαλο.

Απ την αλλή ο Ινσούα μόνος του αποκάλυψε ότι από τους πράσινους δεν ενδιαφέρονται για αυτόν. Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Εμάνουελ Ινσούα στην εφημερίδα Sportday, ο αριστερός μπακ των Πράσινων μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν έχει κατατεθεί ποτέ από τον Παναθηναϊκό επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα ο “Βίσονας” ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ειπωθεί από την πλευρά του κάποιο ποσό αναφορικά με τις ετήσιες απολαβές του.

Πλέον ο Ολυμπιακός κοιτάει της εξελίξεις με τον Τσιμίκα, και κρατάει στην άκρη τον Αργεντινό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0