Στη Γ’ Εθνική ο Άρης!

Στη Γ’ Εθνική ο Άρης!

Τον υποβιβασμό του Άρη στη Γ΄ Εθνική με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά αποφάσισε στην έκτακτη ΓΣ της η Κοινωνία Μελών. Αιχμές κατά του προέδρου Παναγιώτη Στεφανίδη που τοποθετήθηκε με επιστολή.

235857

Τέλος στο σίριαλ για το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης έβαλε η Κοινωνία Μελών της ομάδας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά (υπήρχαν και 3 άκυρα και 1 λευκό), οι οπαδοί αποφάσισαν υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε μέσω επιστολής. 

Από σήμερα Παρασκευή (22/08) αρχίζουν πλέον οι διαδικασίες της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που θα οδηγήσουν στη Γ΄ Εθνική, με ταυτόχρονη απόσυρση της συμμετοχής από τη Football League. H απόφαση, αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη τη προσεχή Δευτέρα. 


Παρακάτω, ακολουθούν οι σημαντικότερες τοποθετήσεις των όσων μελών μίλησαν: 

Αρχικά, αναγνώσθηκε η επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη: «Οι εσωτερικές διαμάχες και οι φήμες για Γ` εθνική δημιούργησαν εμπόδια στις επαφές με υποψήφιους χορηγούς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τους λογαριασμούς της δεν μας επέτρεψε να ενεργοποιήσουμε τις συμφωνίες με παίκτες. Η δυσπιστία προς τη διοίκηση δημιούργησε προβλήματα στην προσέλκυση χορηγών. Μαζέψαμε 700.00 ευρώ από συγκεκριμένες χορηγίες, τη στιγμή που το χορηγικό πρόγραμμα παραμένει ανοικτό, όπως και οι πωλήσεις διαρκείας. Κουραστήκαμε από τη συνεχή αναζήτηση χρημάτων, όπως και ο κόσμος. Είναι σαφές ότι η διοίκησή μας δεν έχει τη στήριξη του κόσμου και φαίνεται και από τις πωλήσεις διαρκείας. Επομένως, για να πορευθούμε μαζί πρέπει να υπάρχει στήριξη, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο, με τα σημερινά δεδομένα. 

Χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει. Η έλλειψη μικρού ποσού αποτρέπει την ενεργοποίηση συμφωνιών με παίκτες. Θα σεβαστούμε την απόφαση της Γ.Σ., αρκεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς. Η απουσία μου, απόψε, δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Οφίλεται σε προσωπικό μου θέμα και θα σεβαστώ κάθε απόφαση του Σώματος της Γ.Σ» 

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Μισιρλής, τόνισε: «Ο Πάνος Στεφανίδης, δυστυχώς, αποδείχθηκε ψεύτης. Στηρίχθηκε από την Κ.Μ.Α., αλλά δεν ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη. Και απόψε δεν είναι εδώ, για να εξηγήσει τα πεπραγμένα του. Γίνονταν συναντήσεις, προκειμένου να βρεθούν χρήματα, αλλά ο κ. Στεφανίδης μας έλεγε ότι ήταν στη Αθήνα. Από το 2011 ο κ. Στεφανίδης είχε υπέρτατη φιλοδοξία να διοικήσει τον ΑΡΗ. Έγινε πρόεδρος, αλλά απέτυχε οικτρά. Ακούσαμε για διάφορες χορηγίες, αλλά κανείς δεν ήρθε μέχρι σήμερα. Τους καλώ, ακόμα και τώρα, να έρθουν και να βάλουν τα λεφά τους και να βοηθήσουν την ομάδα. O Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος έκανε επίσης καταστροφικό έργο, ήρθε σε Γ.Σ. και απολογήθηκε. Καλώ όλου σας, απόψε, να πορευθούμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ. Οι στιγμές είναι τραγικές». 

Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο Ομηρος Φωτιάδης, αντιπρόεδρος του ΑΣ, ο οποίος μίλησε και ως οπαδός, αλλά και ως θεσμικός παράγοντας. «Είμαστε Δ.Σ. εδώ και 1,5 μήνα. Πέσαμε στην εξέλιξη των καταστάσεων της ΠΑΕ, χωρίς να σημαίνει ότι απαλλασσόμαστε των ευθυνών. Η εικόνα από τις συσκέψεις που έχουμε κάνει με ΠΑΕ και Κ.Μ.Α. είναι η εξής: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Β` εθνική. Σε ερωτήματα που του θέσαμε για προσφυγές κλπ, μας είπε ότι είναι πιθανό κατά 99%. Με τα χρήματα που έχει η ΠΑΕ, δεν τη βγάζει ούτε μέχρι το Νοέμβριο. Μας είπε ότι δε μπορεί να μαζέψει ούτε 500 χιλιάρικα. Του είπα ότι θέλουμε τον ΑΡΗ στη Β` εθνική με την προοπτική να ανεβούμε και όχι να παραμείνουμε. Λύσεις τραβεστί, Α.Φ.Μ. κλπ δεν τις θέλουμε. Έχει σκάσει ο λαός του ΑΡΗ. Τα λαμόγια που κυβερνούσαν τον ΑΡΗ μέχρι τώρα, να πάρουν δρόμο. Μέχρι και πριν λίγα λεπτά δεχόμασταν απειλές. Θέλουμε ενότητα. Όχι άλλες μηνύσεις. Λύση να δοθεί σήμερα. Όποιος μπορεί να πει κάτι συγκεκριμένο, ας το δηλώσει τώρα. Καλείται να δώσει ο ΑΣ λύση, ο οποίος δε νομιμοποιείται να το κάνει». 

Τέλος, ο λόγος πέρασε τους εκπροσώπους των Σούπερ 3 και Κλαμπ 1914: «Θέλουμε να τοποθετηθούμε ως Σούπερ 3 και 1914. Ο Στεφανίδης είχε τον χρόνο να φέρει αυτά που είπε, αλλά δεν έφερε απολύτως τίποτα. Περιμέναμε να δούμε πως θα καταφέρει η ομάδα να παίξει στη Β` Εθνική. Η Γ` είναι ξέυτίλα για τον σύλλογο, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος με εχέγγυα, εμείς από την πλευρά μας σήμερα είμαστε αναγκασμένοι από την μεγάλη ιστορία του σωματείου, να εκφράσουμε τη θέση μας και την άποψη μας. Σίγουρα με συζητήσεις που έγιναν με τους φορείς, αναζητήθηκε μέχρις εσχάτων μήπως μπορέσει η ομάδα να παίξει στη Β` Είτε μέσω 106 ή με ισχυρό επενδυτή, ώστε να καταβάλει τα χρήματα για το άρθρο και με ένα ανταγωνιστικό μπάτζετ να πρωταγωνιστήσει στη Β` Εθνική. Είναι τρομερή ξευτίλα για τον ΑΡΗ να υπάρχουν ακόμα ίντριγκες, κόμματα, μηχανισμοί. Με λίγα λόγια, συμφέροντα, που να θέλουν να κρατήσουν την ομάδα δέσμια αιωνίως. Επειδή δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κοροϊδία, δεν ήρθαμε να επιβάλλουμε άποψη. 

Είμαστε εδώ έχοντας πλήρη επίγνωση το τελευταίο διάστημα και πολύ μεγάλη ψυχραιμία για το πως πρέπει να κινηθεί το σωματείο. Δεν θα αποφασίσει φυσικά ο κόσμος. Ακούσαμε από νομικούς για Β` και Γ` Εθνική. Πως για το θέμα τις εκκαθάρισης θα υπάρχουν εμπόδια. Το ερώτημα που κάναμε σε αυτό το σημείο είναι το εξής. Επειδή οι δικαστές εδώ ζουν και παρακολουθούν τα πράγματα, ρωτήσαμε πως το δικαστήριο θα εμπιστευτεί αυτούς τους απατεώνες;. Να μας πει ο Σκόρδας που πήγε το ΦΠΑ του Παπαδόπουλου, 690 χιλιάδες ευρώ. Αθανασιάδης και Ζαμπέτας πλήρωναν την εφορία του Σκόρδα και δεν το έλεγαν. Ο Ζαμπέτας μας είπε πως αν η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Να μας πουν τι έγινε με τα συμβόλαια των Γκαρσία και Κόκε. Ο κόσμος έχει κουραστεί. Αισθάνεται απογοήτευση. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να κάνει αυτή την ομάδα να συμπεριφέρεται σαν μεγάλη ομάδα και όχι σαν χωριό. Όλοι αυτοί ήθελαν ο ΑΡΗΣ να χρωστάει. 

Φτάσαμε σήμερα σε μία συνέλευση η οποία θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Τα γράμματα τα είδαμε όλοι. Η ομάδα καίγεται. Πρέπει να τρέξει τις ημερομηνίες. Ακούμε για βοήθεια της Πολιτείας εφόσον επιλέξουμε τον δρόμο της εκκαθάρισης. Για να το κάνει όμως, πρέπει να ξέρει πως ο ΑΡΗΣ έχει πάρει μία απόφαση. Δεν θα σε βοηθήσει κανένας, αν δεν βοηθήσεις τον εαυτό σου πρώτα. Ο πρόεδρος επέλεξε να μην είναι σήμερα εδώ με μία επιστολή. Είναι ξεφτίλα γιατί ρίχνει πάλι το μπαλάκι στον κόσμο, ο οποίος μάτωσε όλα αυτά τα χρόνια. Τα λεφτά του κόσμου δεν τα σεβάστηκε κανένας. Εχουν εξαφανιστεί και το παίζουν μπρούκλιδες. Σας ζητάμε να ψηφίσετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Η λύση δεν είναι Β` ή Γ`, αλλά Γ` ή ΑΦΜ. Β` Εθνική δεν υπάρχει. Γ` ή ΑΡΗΣ τράβελος! ΑΦΜ δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Προτιμούμε να πάμε να δούμε την ομάδα στα ερασιτεχνικά. Στον Ηρακλή το ψήφισαν 300 άτομα και γελάει ο κόσμος όλος. Προτείνουμε εκκαθάριση της εταιρίας. Ευχαριστώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0