«Σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Μπουλάρι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μία ακόμη φορά για τον Εμιλιάνο Μπουλάρι ο Αλμπάν Μπούσι.

Ο προπονητής του στην εθνική Κ21 της Αλβανίας τόνισε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, επισημαίνοντας ότι επιθυμεί να τον δει σύντομα και στην πρώτη ομάδα της εθνικής της γειτονικής χώρας.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι, επισημαίνοντας ότι δεν θέλει να δει και τον Μπουλάρι να ακολουθά την κίνηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Έχω μιλήσει με τον Μπουλάρι για την εθνική Αλβανίας και την προοπτική της συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Θα κληθεί άμεσα στην εθνική Ανδρών, ωστόσο καλό θα ήταν για τον ίδιο αυτό να συμβεί σωστά και βήμα-βήμα. Για το λόγο αυτό, παρότι είναι ο νεότερος ηλικιακά στην U21, του δίνουμε την ευκαιρία, για να είναι πανέτοιμος για την πρώτη ομάδα, κάτι που είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σε τρομερή κατάσταση, είναι υποχρέωση μας να τους έχουμε στην Εθνική μας ομάδα. Ο Εμιλιάνο είναι Αλβανός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίξει με την Ελλάδα, όπως έπραξε ο Ντουρμισάι. Όμως, έτσι ένιωσε και έπραξε. Εάν ένας ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί με κάποια άλλη εθνική ομάδα, δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0