Σοκ με Τζανδάρη! Έξι μήνες εκτός!

Σοκ με Τζανδάρη! Έξι μήνες εκτός!

Πάγωσαν στον Πανιώνιο με τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

tzandaris

Πάγωσαν στον Πανιώνιο με τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Ο νεαρός μέσος των «κυανέρυθρων» τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Αμέσως μετά εξετάστηκε από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρρα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και έξω μηνίσκου.

Τις επόμενες μέρες σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει δικαιώματα του παίκτη, θα αποφασιστεί που θα γίνει η επέμβαση. Πιθανότερο σενάριο η σύνθεση των ιατρών να είναι μικτή, δηλαδή τόσο από τον Πανιώνιο, όσο και από τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, οι διεθνείς, Μασούρας, Σιώπης και Ρισβάνης, με τον πρώτο να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και τους άλλους δύο να κάνουν αποθεραπεία.

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ρεπό και  η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο στάδιο της Φυλής.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0