Σκέψεις για Final 4 Europa League…

Αρκετά είναι τα σενάρια, τα οποία εναλλάσσονται καθημερινά και αφορούν στην εξέλιξη των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων: Το Champions League και το Europa League.

Ο Ολυμπιακός, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Europa League και μάλιστα όχι απλώς… συμμετέχοντας, αλλά κάνοντας πολλά σημαντικά πράγματα! Η πρόκριση επί της Άρσεναλ ξεχωρίζει…

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της εν λόγω διοργάνωσης, γεγονός που ενδιαφέρει άμεσα τον Θρύλο, ένα σενάριο, το οποίο φέρεται να εξετάζει η UEFA είναι η διεξαγωγή Final 4, στο Γκντανσκ. Μιλάμε για τέλη Αυγούστου, ίσως και πιο μακριά, βέβαια, αφού πρόθεση της UEFA, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, πάντα, είναι να δοθεί προτεραιότητα στα πρωταθλήματα, ώστε αυτά να ολοκληρωθούν.

Στην UEFA φέρονται να κάνουν σκέψεις, λοιπόν, να διεξάγουν ημιτελικούς και τελικό στην ίδια πόλη, εν προκειμένω στο Γκντανσκ, μέσα σε ένα πενθήμερο, δημιουργώντας ένα άτυπο Final 4. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην UEFA και τις 55 ομοσπονδίες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, για το θέμα αυτό και όχι μόνο. Το ίδιο σενάριο, αλλά για την Κωνσταντινούπολη, εξετάζεται και για το Champions League.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0