Σκάνδαλο με τη μη τιμωρία του πελάτη! (vid)

Σκάνδαλο με τη μη τιμωρία του πελάτη! (vid)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν βλέπουμε τίποτα στους αντικειμενικούς.

pic2

Φυσικά, αναφερόμαστε στην τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, για τα δύο καπνογόνα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό, ήταν το πρώτο σκάνδαλο. Το δεύτερο, είναι η ΜΗ τιμωρία του πελάτη, σύμφωνα με την ίδια λογική!

Και εξηγούμαστε: Στη Λεωφόρο, στο παιχνίδι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ένα καπνογόνο. Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, πέρασε κάποιος τις πινακίδες, το μάζεψε και το έσβησε και όλα καλά. Ούτε παρατηρήσεις, ούτε τίποτα. Το θέμα, όμως, είναι πώς γίνεται να ΜΗΝ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ, όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Μιλάμε ξεκάθαρα για δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Θρύλος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ με τον ΠΑΟ δεν έγινε το παραμικρό.

Αλήθεια, γι’ αυτό θα γράψουν τίποτα οι «αντικειμενικοί»; Θα διαβάσουμε πουθενά για το σκάνδαλο του να τιμωρείται ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ο Ολυμπιακός και όχι ο ΠΑΟ ή τώρα είναι όλα καλά και τέλεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το συγκεκριμένο περιστατικό με το καπνογόνο στη Λεωφόρο στο παρακάτω βίντεο (στο 0:12) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0