Σήμερα στην Ελλάδα ο Μαρκάνο για Ολυμπιακό!

Σήμερα στην Ελλάδα ο Μαρκάνο για Ολυμπιακό!

Ο Ισπανός έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, τι λένε οι Ρώσοι της Ρούμπιν Καζάν

ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÉÂÁÍ ÌÁÑÊÁÍÏ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ

O Ισπανός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν, έρχεται στην χώρα μας για να συζητήσει με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Όπως έχει πει και ο Ολυμπιακός, ο παίκτης εξετάζεται και ενδιαφέρει, απλά θα πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες κουβέντες ανάμεσα στις δυο πλευρές και να λυθούν ορισμένα ζητήματα προτού προχωρήσει το deal και ο Μαρκάνο φορέσει εκ νέου την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από τη μεριά τους, οι Ρώσοι της Ρούμπιν Καζάν ανακοίνωσαν τον δανεισμό του 27χρονου στον Ολυμπιακό, όμως στο Λιμάνι τονίζουν ότι αυτό δεν ισχύει και θα πρέπει πρώτα να λυθούν κάποια άλλα θέματα, όπως το υψηλό συμβόλαιό του και από εκεί και πέρα να μπουν οι υπογραφές.

«Ο Ιβάν Μαρκάνο θα δοθεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό για έξι μήνες με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι», τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ αναφέρεται και το βιογραφικό του αλλά και το παλαιότερό του πέρασμα από την ομάδα του Πειραιά.

Όπως και να ‘χει, ο Μαρκάνο θα βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα και θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με την απόκτησή του από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Πάντως, ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, έστω και αν οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης έρχεται δανεικός στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Πηγή : http://www.woop.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0