Σενάριο παραμονής για Ρομπέρτο

Σενάριο παραμονής για Ρομπέρτο

Σενάρια από την Ισπανία αναφέρουν πως Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι ετοιμάζονται να έρθουν σε συμφωνία για την ανταλλαγή των Τιμπό Κουρτουά και Ντιέγκο Κόστα.

ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ ÑÏÌÐÅÑÔÏ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) DOMINGUEZ ROBERTO  OLYMPIAKOS - BENFICA (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη φήμη για την τράμπα των δύο παικτών, από την οποία μπορεί να βγει κερδισμένος ο Ολυμπιακός.

Σε περίπτωση που συμβεί ο Κουρτουά υπογράψει συμβόλαιο στην Ατλέτικο, τότε ο Θρύλος μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του Ρομπέρτο, έχοντας… σύμμαχο και τον ίδιο. Ο Ισπανός πορτιέρο, όπως έχει εκφράσει αρκετές φορές,  περνάει καλά στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του, και είναι απόλυτα χαρούμενοι στη χώρα μας. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση.

Το δεύτερο είναι, ότι ο Ρομπέρτο θα επέστρεφε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο, μόνο για να αγωνίζεται βασικός. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να είναι δεύτερη επιλογή του προπονητή του.

Αν λοιπόν ευσταθούν τα εν λόγω ρεπορτάζ και επέλθει τελικά η συμφωνία της Τσέλσι με την Ατλέτικο, τότε ανοίγει ο δρόμος της παραμονής του Ρομπέρτο στο Μεγάλο Λιμάνι. Το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι… καυτό σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ισπανού, που μοιάζει ο ιδανικός για να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού!

Πηγή : http://www.gavros.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0