Σενάριο με Λοβέρα «10άρι» και Ματιέ στο πλάι

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σενάριο, το οποίο επεξεργάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς, για την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει, κόντρα στον Άρη.

Ένα σενάριο όχι τελειωτικό, φυσικά, αλλά πιθανό. Μέχρι στιγμής είναι μόνο… σκέψη και δοκιμή. Τίποτα περισσότερο. Σύμφωνα με αυτό, τόσο ο Βαλμπουενά, όσο και ο Λοβέρα, θα παίξουν βασικοί, κόντρα στον Άρη. Πως;

Ο νεαρός Αργεντινός, λοιπόν, ο οποίος με την Καλαμάτα έδειξε σπουδαία δείγματα του ταλέντου του, κάνοντας, από τον άξονα όπου έπαιξε, ένα πολύ καλό ματς, «παίζει» ξανά για «10άρι». Να βρεθεί, δηλαδή, πίσω από τον σέντερ φορ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σε ρόλο ελεύθερο και δημιουργικό. Περισσότερο, δημιουργικό, δηλαδή, παρά εκτελεστικό. Ο Λοβέρα έδειξε ότι σε αυτή την θέση μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα. Από τον άξονα, δηλαδή.

Αυτό θα σημάνει, αυτομάτως, τη μετατόπιση του Ματιέ Βαλμπουενά στο πλάι. Ο Γάλλος θα επιστρέψει σε γνώριμα «λημέρια» για εκείνον, τα οποία όμως έχει… απαρνηθεί, κατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει και να δυναμώνει, ολοένα και περισσότερο, πλησιάζοντας προς το σημείο, στο οποίο θα μπει ξανά βασικός, στην ενδεκάδα, η ομάδα θα πρέπει να συνηθίσει τον Βαλμπουενά στην… φυσική του θέση. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται τώρα, υπό τη μορφή «πειράματος» σε ένα ματς με τον Άρη, αλλά θα γίνει σε… βάθος. Απλώς, ο Μαρτίνς θεωρεί ότι η φόρμα του Λοβέρα, μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα.

Μένει να φανεί αν αυτή η σκέψη υλοποιηθεί. Υπάρχουν και άλλα σενάρια, τα οποία έχουν δουλευτεί και εξετάζονται. Δεν είναι τελειωτικό το ότι ο Ολυμπιακός θα πάει έτσι, κόντρα στον Άρη. Ο Μαρτίνς θα το δουλέψει στο κεφάλι του και θα κατασταλάξει πριν ανακοινώσει την ενδεκάδα.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0