Ψηλά το κεφάλι… Ενωμένοι για να πάρουμε τον αγώνα της Κυριακής!!

Ο Ολυμπιακός πέρασε μια δύσκολη βδομάδα, και έκλεισε σήμερα με την ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη. Όλοι όμως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάξουμε τον αγώνα της τρίτης αλλά και τον αγώνα της Κυριακής.  

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη,και ήρθε να κλείσει έτσι μια βδομάδα που ήταν έτσι και αλλιώς ήταν στραβοί με τα αυτά που έγιναν για μια έκταση γης στο προπονητικό κέντρο. Γιατί κακά τα ψέματα μια ομάδα δεν μπορεί να είναι ήρεμη όσο και να θέλουν, και να ακούγεται όλη μέρα το όνομα της στα site κλπ.

Ο Ολυμπιακός όπως και στην Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε της πολλές στημένες φάσεις που είχε κυρίως στα κόρνερ. 13 στην Ξάνθη 14 σήμερα. Επίσης ο Ολυμπιακός  αυτό που προσπαθεί να περάσει στο παιχνίδι του είναι το γρήγορο γκολ, έτσι ώστε να ξεκλειδώσει η άμυνα της αντίπαλης ομάδας, βλέπε τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μάρτινς το αντιμετωπίζει και φέτος αυτό  και ακόμα δεν έχει βρει τρόπο να το αποφύγει.

Εδώ λέμε ότι η μπάλα είναι πόρνη. Καθώς ο Ολυμπιακός χωρίς να νιώθει την απειλεί ήρθε το γκολ στο 89. Όπως και πέρσι στην Ξάνθη με το αυτογκολ του Βουκοβίτς. Για αυτό ο Μαρτινς πρέπει να βρει τον τρόπο ο Ολυμπιακός να είναι ποιο αποτελεσματικός με σκοπό να μην πάνε τζάμπα οι τελικές προσπάθειες.

Τώρα όλοι εμείς όσο και να μας στεναχωρεί αυτό πρέπει να μείνουμε κοντά στην ομάδα γιατί παίζει 2 κρίσιμα παιχνίδια σε Λονδίνο και Καραΐσκάκη, και η όποια γκρίνια μόνο κακό μπορέι να κάνει τώρα εδώ που είμαστε. Για αυτό λοιπόν πρέπει να περάσει η δύσκολη βδομάδα που έρχεται και μετά να βάλουμε τα πράγματα κάτω να δούμε που βρισκόμαστε και τι αλλαγές θέλουμε.

Όπως και εσείς έτσι και εγώ ξενέρωσα αλλά έχω πίστη στην ομάδα, και θέλω να πιστεύω ότι όλες αυτές οι τελικές θα πεισμώσουν τους παίχτες και θα μπουν γκολ την Κυριακή.!!!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0