Πουλίδο: «Μπορώ να πετύχω στον Ολυμπιακό»

Πουλίδο: «Μπορώ να πετύχω στον Ολυμπιακό»

Ο Άλαν Πουλίδο τόνισε πως μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα στον Ολυμπιακό και είναι χαρούμενος, που ανήκε στους νταμπλούχους Ελλάδος.

pulido

Ο Άλαν Πουλίδο τόνισε πως μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα στον Ολυμπιακό και είναι χαρούμενος, που ανήκε στους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Μεξικανός επιθετικός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη, καθώς επίσης και στη σχέση του με την Τίγκρες. Ο Πουλίδο μίλησε στο ESPN. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επιστροφή του στο Μεξικό: Δεν θεωρώ πως ο τρόπος που έφυγα από την Τίγκρες σημαίνει πως δεν μπορώ να επιστρέψω στο Μεξικό, γιατί δεν έκλεισαν καμία πόρτα. Η σκέψη μου όπως και κάθε ποδοσφαιριστή είναι κάποια μέρα να γυρίσω εκεί που γεννήθηκα»

Για τις σκέψεις που έκανε να φύγει από τον Ολυμπιακό: «Πάνω που είχα αρχίσει να κοιτάω εναλλακτικές επιλογές στο MLS και στην Ευρώπη, πήρα περισσότερα παιχνίδια και πέτυχα σημαντικά γκολ. Αισθάνομαι χαρούμενος και νομίζω ότι μπορώ να πετύχω σημαντικά πράγματα εδώ».

Για όσα συνέβησαν με την Τίγκρες: «Δεν κρατάω κακία στην Τίγκρες, μόνο λίγη στεναχώρια. Στο τέλος της ιστορίας η ομάδα ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0