Πολυτέλεια το «βασικοί-αναπληρωματικοί» με τόσα -δύσκολα- ματς

Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, με τη δυνατότητα να διαθέτει ένα τόσο πλούσιο «οπλοστάσιο» ποδοσφαιριστών.

Παίκτες πολυθεσίτες, όπως είδαμε και νωρίτερα, παίκτες οι οποίοι μπορούν να μπουν σε ένα ματς, ως αλλαγή και να θέσουν τον τόνο, κάνοντας σημαντικά πράγματα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την… πολυτέλεια να χωρίζει, όμως, τους ποδοσφαιριστές του σε «βασικούς» και «αναπληρωματικούς». Ειδικά σε μία σεζόν, στην οποία ο ανταγωνισμός θα κορυφωθεί στο τέλος, με τα πλέι οφ και με στις μάχες, απέναντι στους άλλους… διεκδικητές του τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει αυτό στο μυαλό του και με αυτή την προοπτική δουλεύει. Πλέον, ξεπερνώντας το πρώτο, δύσκολο, κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, την οποία διανύουμε, μπορεί να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του και να ανοίξει περισσότερο το rotation. Θα μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα και να είχε, ενδεχομένως, αποφύγει την απώλεια στο ΟΑΚΑ, αλλά ποτέ δεν είναι αργά και, άλλωστε, ο Ολυμπιακός παραμένει πρωτοπόρος.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους πάρα πολλά ματς, στα οποία οφείλουν να πάρουν το μέγιστο, από όλους τους παίκτες. Υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι εκτός από φρέσκοι, είναι εξίσου ποιοτικοί, με εκείνους, οι οποίοι έχουν τραβήξει, έως τώρα το… κουπί. Ήρθε, πλέον, η ώρα, η χρησιμοποίησή τους, να γίνει πιο τακτική και η διαχείριση αυτού του μεγάλου και υπερ-πλούσιου, σε ταλέντο κι ποιότητα, δυναμικού, να γίνει με ακόμη, μεγαλύτερη σύνεση, από τον αρχιτέκτονά του! Μόνο αυτός ξέρει τον τρόπο…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0