Πέδρο Μαρτίνς: Tίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη όσον αφορά στην πρόκριση!!

O Πέδρο Μαρτίνς τόνισε , τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη όσον αφορά στην πρόκριση!

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου για…

Για το αν έχει προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο πρώτο ματς: «Πράγματι σήμερα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγο να κερδίζεις εκτός έδρας, όμως επαναλαμβάνω ότι απομένουν 90 λεπτά στα οποία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για τις οκτώ ευρωπαϊκές νίκες του με τον Ολυμπιακό: «Είναι στατιστικά τα οποία δείχνουν ότι είναι καλό να κερδίζεις. Σε σχέση με το που θέλουμε να φτάσουμε, είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που είναι πρωταγωνιστής στην Τουρκία και υποψήφιος για τον τίτλο. Αν θέλουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και ποιοτικοί. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα».

Για το πόσο διαφορετικός ήταν ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Σε σχέση με το πρώτο ερώτημα, είμαστε βελτιωμένοι, μεσολάβησαν 15 μέρες και η ομάδα ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές είναι ότι παρόλο που μπήκαμε με έντονη προσωπικότητα τα πρώτα 10-15 λεπτά, είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Δείξαμε εξυπνάδα. Αλλά μετά χάσαμε τον έλεγχο και έτσι τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και στη συνέχεια πετύχαμε το γκολ. Τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα ενώ είχαμε ξανά την κατοχή της μπάλας, ενώ έπρεπε να δείξουμε καλύτερη εικόνα δεν το κάναμε. Εκεί έγιναν πολλά ατομικά λάθη, χάσαμε τη συνοχή μας και τη σταθερότητα στην απόδοσή μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο δεύτερο παιχνίδι, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το σημερινό ματς».

Για τα παράπονα των Τούρκων για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να απαντήσω».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0