«Παρακαλάνε» τις FIFA, UEFA για εκλογές τον Ιούλιο

Δύσκολες μέρες για την… εξυγίανση. Ειδικά για όσους ξέρουν ότι έχουν και ημερομηνία λήξης, αφού η επιστροφή στην κανονικότητα και στην ισονομία είναι κοινή απόφαση της Κυβέρνησης, μαζί με τις FIFA, UEFA.

Όμως, κάποιοι, εντός και εκτός του Πάρκου Γουδή, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΟ, «παρακαλάνε» να στείλουν οι διεθνείς ομοσπονδίες επιστολή, προκειμένου να πιέσουν και να αλλάξουν τα σχέδια της Κυβέρνησης, μετά από έγκριση και των FIFA, UEFA, ώστε οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν τον Ιούλιο, αντί για το φθινόπωρο.

Οι τελειωμένοι… εξυγιαντές, αυτοί που θα βρεθούν στο δρόμο ή στις πόλεις τους, δεν το βάζουν κάτω. Είναι δεδομένο ότι θα κάνουν και τα πάντα για να περάσουν οι αλλαγές που θα περιλαμβάνει η ολιστική μελέτη των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών, τις οποίες η κυβέρνηση θα τις κάνει νόμο του κράτους και παράλληλα πρέπει να τις κατοχυρώσει και η ΕΠΟ, μέσα από τα όργανά της.

Με τα «παρακαλετά» στις FIFA, UEFA δείχνουν ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την επιστολή του Χούμπελ. Ο υπάλληλος-τοποτηρητής τους… άδειασε, καθώς στην δήλωσή του επεσήμανε ότι λόγω κορονοϊού είναι λογικό «οι αποφάσεις ενδεχομένως να πρέπει να προσαρμόζονται, εφόσον κάτι τέτοιο δικαιολογείται».

Ο Αυστριακός γνωρίζει ότι δεν υπήρχε χρόνος να γίνουν οι αλλαγές που θα εισηγηθούν οι ομοσπονδίες που τον έβαλαν τοποτηρητή. Άλλωστε, ο ρόλος θα είναι να τις επιβλέψει, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος, ώστε να εφαρμοστούν τα πάντα. Αυτό είναι καθήκον του…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0