Οριστική η ματαίωση της συνάντησης!

Οριστική η ματαίωση της συνάντησης!

Η συνάντηση κορυφής μεταξύ των ιδιοκτητών των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή ματαιώθηκε οριστικά.

kontonis neo nomosxedio

Η συνάντηση κορυφής μεταξύ των ιδιοκτητών των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή ματαιώθηκε οριστικά. Η απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, λόγω νομικών ζητημάτων ήταν η αιτία, έτσι ώστε να μη δώσουν το “παρών” στη συνάντηση και οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού προσπάθησε να γίνει κανονικά η συνάντηση, με παρουσία εκπροσώπων του Ολυμπιακού, όμως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αρνητικοί, καθώς τόνιζαν πως από τη στιγμή που δε μπορεί να παραβρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τότε κανένας δε θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους, οι άλλοι δυο προσκεκλημένοι στη συνάντηση ξεκαθάρισαν πως δε σκοπεύουν να δώσουν το “παρών” σε μια τέτοια συνάντηση, καθώς είχαν συμφωνήσει να δώσουν το “παρών” οι ιδιοκτήτες των ομάδων και όχι οι εκπρόσωποί τους.

Πλέον, παραμένει άγνωστο το πότε και το αν θα γίνει τελικά η συγκεκριμένη συνάντηση, καθώς θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το θέμα, που έχει προκύψει με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτή. Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρξει νέα προσπάθεια από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού, έτσι ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, οι ιδιοκτήτες των ομάδων.

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού:

«Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η συζήτηση που θα αφορούσε την χάραξη κοινών πολιτικών, και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση.

Ωστόσο, η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη –μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων- πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0