Ολυμπιακός: Παραμένει ανοιχτό του Μάρκοβιτς, αισιοδοξία πως θα κλείσει

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την υπόθεση του νεαρού μπακ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, για την οποία υπάρχει η αισιοδοξία πως μπορεί να κλείσει λίαν συντόμως.

Ο μάνατζερ του νεαρού μπακ και άσου της Παρτιζάν είχε σταθεί προ ημερών με δηλώσεις του στην οικονομική διαφορά που υπήρχε σχετικά με το νέο συμβόλαιο του παίκτη για τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση του Μάρκοβιτς παραμένει πάντως ανοιχτή για τους Πειραιώτες και παρά το ιταλικό ενδιαφέρον για τον νεαρό διεθνή με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας εξακολουθούν να είναι σημαντικές οι πιθανότητες να κλείσει το deal και άμεσα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί και υπάρχει η αισιοδοξία από τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα πιάσει εν τέλει Λιμάνι. Ο Μάρκοβιτς είναι 19 ετών με σέρβικο και βοσνιακό διαβατήριο και ανήκει στην Παρτιζάν, με την οποία ήδη τα έχουν βρει σε όλα οι ερυθρόλευκοι. Πέρυσι είχε 33 ματς με 3 γκολ και ο ίδιος θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν θεωρεί πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει αλλού τις δυνάμεις του και ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον ο Ολυμπιακός, έχοντας την δυνατότητα να εκπληρώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων των Πειραιωτών.

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0