Ολυμπιακός – Κέρκυρα (17:15/NS2)

Την Κέρκυρα αντιμετωπίζει στον Ναό ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί πρώτος και με μεγάλη διαφορά από τον ΠΑΟ.

44a45_1223249

Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και θα το δείξει στο γήπεδο, καθώς θέλει να κάνει το 4 στα 4 μέσα σε 12 μέρες, διάστημα στο οποίο μπήκε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Τα προβλήματα έχουν ελαχιστοποιηθεί και ως εκ τούτου, ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ακόμα πιο πολλούς παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο σημερινό παιχνίδι.

Το ματς χρειάζεται προσοχή, καθώς η Κέρκυρα έχει να ηττηθεί εδώ και περίπου 1.5 μήνα, αλλά οι Πειραιώτες έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που γνωρίζουν πως κάθε νίκη τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν θα αφήσουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.Είχε ηττηθεί τότε με 2-1 από τον ΠΑΣ εκτός έδρας και από τότε έχουν ακολουθήσει επτά ματς με τέσσερις νίκες – οι τρεις συνεχείς – και τρεις ισοπαλίες.

Ανεξάρτητα βέβαια από την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να φτάσει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0